typ såhär bra sov jag inattMärks att vi börjar närma oss sluttampen i skolan, för nu börjar den sedvanliga tentaångetsten krypa fram..!

Gillar

Kommentarer

keep calm and eat tacos

Hallojsan! Bestämde mig för att åka hem tidigt från huvudstaden för att få komma hem till lyan och faktiskt grotta ned mig i plugg, vilket jag också gjort i några timmar nu. Känns som att en och annan polett trillat ned, tack och lov. Bara man får arslet ur vagnen så flyter det på väldigt bra har jag märkt.
För övrigt var det en riktigt fin Stockholmskväll igår! Efter att ha tryckt i oss x antal tacos kände både jag och Emma att en powerwalk var befogad, så vi gick fyra kilometer runt Södermalm och försatte oss sedan i en smärre matkoma. Blev, med andra ord, inte så jättemycket plugg, haha.
  • FOTO

Gillar

Kommentarer

HEJ FREDAG

Denna fredag hänger glamouröst nog i tvättstugan hela morgonen. Blir nog ingen skola idag för varken mig eller någon annan, då hela skolans datorsystem ligger nere pga en omfattande vattenläcka. Bra...!
Senare idag ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till Emma för att tentaplugga, och om jag känner henne rätt blir det ett och annat avsnitt av SATC samt kaffe med havremjölk i. Hoppas ni får en fin start på helgen! x

Gillar

Kommentarer