man måste gilla läget, gilla-la-la läget

Igår var jag med om en krissituation utan dess like. Kedjan i sidan på mina byxor (se bild nedan) ville inte stanna uppe, vilket ledde till att jag flertalet gånger var nära på att blotta ändalyktan för hela stan. Sprang illa kvickt till Panduro och köpte på mig en årsförbrukning av säkerhetsnålar, vilket faktiskt höll dem på plats. Pjuh! Vill ju inte kassera mina snyggbrallor redan..

Nog om det. Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag är långledig, vilket visade sig vara desinformation. Fick ett "underbart" sms från jobbet att jag tydligen ska jobba nu på morgonen, så nu sitter jag och försöker förbereda mig mentalt. Jag älskar min arbetsplats, men jag behöver några dagars (åtminstone mer än 12 timmar) framförhållning för att min hjärna ska ställa om till workmode .Aja. Det är väl bara att gilla läget.

Gillar

Kommentarer

let's celebrateEfter dagens korta skoldag ville jag och Emma fira att det sista seminariet är över genom att belöna oss med varsitt glas vin. Ack glömde vi att vi befann oss i Västerås, där dagsfyllor på en tisdag inte hör till vanligheterna. Varenda ställe (i alla fall våra favorithak) var stängt! Efter en stunds planlöst promenerande satte vi oss på Espresso House ute i solen och avnjöt varsin frappe. Nyligen nämnda är även anledningen till varför jag starkt överväger att dra till gymmet nu.

Gillar

Kommentarer

ett seminarium från långledighetGod förmiddag! Ska iväg strax och avverka några timmar i skolan, sen är det långhelg som gäller. Vet inte hur pass mycket helg det blir dock, då vi har en tenta nästa måndag, men men... ledighet är alltid trevligt! Bortsett från tentaplugget ska jag till Stockholm och spendera lite kvalitetstid med vänner, samt jobba ett kort, kort pass på lördag. Nog om det, nu ska jag pallra mig till skolan, min kära kompis Emma ska nämligen bjucka mig på lunch, hehehe. Ha det!


Gillar

Kommentarer