new coatSprang in på Gina Tricot efter jobbet idag och kunde inte hålla fingrarna i styr när jag såg denna fina stickade kappa. Nu blir det köpstopp hela mars ut då jag ska till London om exakt en månad. Är taggad till tusen!
Nu blir det till att vila en stund och sedan ta tag i lite ofrivilligt plugg.

Likes

Comments

husmansmiddag med mig själv


Efter att ha sprungit första löprundan utomhus för i år kände jag mig välförtjänt av lite svensk husmanskost ala tacos. Hittills har jag släpat mig till gymmet och löpbandet för att avverka dom där förrädiska fem kilometrarna, men att kunna springa utomhus utan risken att halka och bryta nacken... känns underbart! Kändes som att jag flög fram sista sträckan.

Likes

Comments

pluggångest


Klockan är inte ens tolv och jag har redan fått en hel del gjort! Har både storhandlat mat och pluggat redovisning en stund nu. Fick hem kurslitteraturen igår och det var väl på tiden. Nu är vi en vecka in på kursen och jag känner mig fortfarande stendum. All bokföring man lärde sig för 1,5 år sedan är som bortblåst och det är massa nya termer som jag inte riktigt greppar. Fast så är det väl alltid i början av en kurs. Hoppas jag. Jag brukar ju vanligtvis tycka det är kul att pillra med siffror så jag hoppas att denna ångest släpper snart...
Annars, ha en grym fredag!

Likes

Comments