NI ÄR MITT 2014!

Istället för att göra en klassisk summering på året som gått kan jag ju, egentligen, bara låta bilden tala för sig själv. Dessa två brudar är helt enkelt de jag spenderat mest tid med, skapat flest minnen med samt skrattat högst med i år. Är väl ganska random att just vi tre lyckades bli så tighta, med tanke på att alla tre bor i olika städer, men på något vis har vi sett till att de gånger vi ses är precis som de alltid är och har varit - dvs galna! Jag hoppas att det kommande året blir minst lika roligt, och det tror jag garanterat att det blir om jag har såna vänner som ni två, Emelie och Johanna! ♥

Gillar

Kommentarer

mot gymmetGodmorgon! Fick äntligen min väska med alla mina grejer igår kväll (bland annat mina träningskläder) så nu kan jag dra iväg och träna. Tanken är att köra cardio idag, och min magkänsa säger mig att det kommer vara riktigt tungt efter att ha latat sig hela julhelgen..

Gillar

Kommentarer

MORINGA SCENT


Eftersom mitt bagage fortfarande är på vift kan jag inte visa er all shopping och de fina julklappar jag fått riktigt ännu. Däremot hann jag köpa ett fint doftset från The Body Shop i taxfreen. Har på mig bodymisten nu, luktar verkligen sommar!

Gillar

Kommentarer