BURT'S BEES

Häromveckan beställde jag hem en ansiktstvätt av märket Burt's Bees, och herregud vad bra den är! Man känner sig så sjukt ren och fräsch, och det sticks lite kallt i huden efteråt. Sedan blir man typ mjukare än en babyrumpa... Hur som helst, 129:- kostar den och är värd varenda krona.


Gillar

Kommentarer

5 dagars recap

Sååå, sist jag skrev hade jag en stor tenta som stundade, och det kändes faktiskt som att den gick bra! Att gå ut tur tentasalen i vetskap om att man har 5 (fem!!) dagars ledighet framför sig gjorde inte saken sämre. Detta skulle firas, och det gjordes med grymma baconburgare och cocktails på Circus med brudarna i klassen.
Dagen därpå, torsdag, nalkades den "riktiga" tentafesten med barrunda i stan följt av utgång. Sket dock i det sistnämnda, ville få in några timmars sömn innan avfärd 05.30 mot Göteborg på fredagen. Där träffade jag, förutom pappsen, en saknad vän - Malin! Åt (wait for it) burgare (igen), nedsköljt med några drinkar. Var en himla trevlig fredagkväll.
Igår (lördags) tog jag det betydligt lugnare än vad jag gjort de senaste tre dagarna och åkte på dagsutflykt med pappa, och vi hamnade ända bort i Lysekil. Var riktigt fint där, kändes som att åka tillbaka i tiden på något sätt. Hade lätt velat hänga där i sommar. Avrundade visiten med lunch (inte hamburgare!!!) på Harry's.

Gillar

Kommentarer

28 C° och sol

Ja, så ser det definitivt inte ut här i Svedala just nu. Typiskt novemberrusk som gör att man bara vill bädda ner sig i sängen månaden ut. Får väl trösta mig med att jag ska ner till Göteborg nu i helgen och hälsa på nära och kära, det kanske är liiite finare väder där. Typ lika fint som det var på Korfu i somras, HEHE.Gillar

Kommentarer