31 oktober

Äntligen fredag! Äntligen Halloween! Ikväll blir det fest för hela slanten, och jag ska vara riktigt ful och äcklig är tanken. MIna kära vänner kommer hit för att joina mig senare dagen till ära.
Tänk att vi snart går in i november. Alltså, den mörkaste och tristaste månaden på året. Känns som att tiden bara rinner iväg, fast på ett bra sätt, har haft roliga saker inbokade varje vecka känns det som, och november lär inte bli sämre, då jag har bl.a en Göteborgsvisit inbokad.

Gillar

Kommentarer

pluggpausTog en paus från vardagen idag då solen tittade fram med en pw runt vattnet. Det var helt vindstilla och man ba njöööt. Strax skall jag åter igen iväg, denna gång på karateträning. Hade hellre stannat inne och myst under en filt med tända ljus, men jag kan inte slacka alldeles för mycket. Hej så länge!

Gillar

Kommentarer

tenta, I'm coming for you

Bild från i helgen innan vi dansade loss till Adrian Lux.

Är i skrivande stund mitt uppe i en tentaperiod, men det känns förvånansvärt lugnt hittills. Har kikat på lite gamla tentor och eftersom man är tillåten att ha med sig boken på tentaskrivningen, så känns det viktigare att organisera flikar och markera viktiga formler i den så att det går så smidigt som möjligt. Kommer säkert få världens tentaångest kvällen innan, men det hör väl till!

Gillar

Kommentarer