day n' nite

Efter helgens bravader och jobb var jag helt donzo igår och sov bort halva dagen, vilket resulterade i att jag var uppe halva natten. Det här med att vända på dygnet är inte min grej, så ikväll ska jag försöka ställa om och gå och lägga mig vid 23.00. Hade en såååå rolig konversation på Facebook igår med mina två vänner Maja och Benita som fick mig att vika mig dubbelt av skratt, och det var delvis den som fick mig att vara uppe så länge. Men det var det värt, haha!

Gillar

Kommentarer

LOSE YOURSELF TO DANCE

Efter att ha arbetat 20 timmar denna helg var det igår dags för lite skoj med mina vänner. Hade en riktigt kul kväll med pizzamiddag, shots, drinkar och dans hela natten, och idag mår jag bättre än förväntat. Succé! Hade så kul att jag totalt glömde att ta kort på utekvällen, förutom dessa "selfies"på mig och Johanna.


Gillar

Kommentarer

knegSitter och försöker vakna till innan det är dags att traska till jobbet. Efter min finfina utlandsresa känner jag en väldans motvilja att gå dit, speciellt nu när det är cityfestival och människor överallt. Min hjärna är fortfarande i semestermode och vill inte serva folk, hehe. Men, men plikten kallar. Dessutom behöver jag deg.

Gillar

Kommentarer