SOON


Nu börjar det dra ihop sig! Inte bara till de sista tentorna, utan även till gradering i karaten. Om en vecka kommer jag alltså svassa runt med ett gult bälte istället för ett vitt. Då är jag officiellt inte en karatenoob längre!

Gillar

Kommentarer

why'd you only call me when you're high?Godmorgon onsdag! Kommer spendera denna dag pluggandes på gamla tentor samt någon timme på gymmet. Sedan mitt mördarpass på jobbet i lördags har jag inte varit så sugen på att röra på påkarna, men idag känner jag att ett härligt triceps/bålpass står på agendan. Och ikväll är det karateträning. En produktiv dag att vänta, med andra ord!

Gillar

Kommentarer

2014-05-26


Mötte upp tjejerna på Wayne's tidigare idag för att försöka gå igenom vad som kan tänkas dyka upp på tentan i International Economics om en vecka. Det är så mycket teorier hit och dit att man inte riktigt vet hur man ska få in allt i huvudet. Är väl bara att nöta antar jag. Suck, känner mig inte alls förberedd, men ska väl sluta klaga och försöka fatta skiten. Sommarlov känns väldigt lägligt just nu.

Gillar

Kommentarer