https://nouwcdn.com/v201/u/835/1480835/20/202011141819593894.jpg

it's been a long time since I had some fun


Tro det eller ej, men det var denna bild som fick mig att gå ned till solariet för första gången på månader. Hehe. Hur som helst, imorgon är det fredag och jag välkomnar den med öppna armar. Förhoppningsvis står något kul på agendan, jag menar, det är ju faktiskt löningshelg.

Förresten, har ni några bra filmtips? Nu när jag sett Life of Pi har jag fått blodad tand och vill ha en grym rulle att se innan jag somnar ikväll. All form av skräck-, sport- och krigsfilmer undanbedes dock :)

Gillar

Kommentarer

SPRING FEELINGS


Godmorgon! Är ledig idag och tänker fira det med en fet promenad ute i det fina vädret. Det är soligt och plusgrader, så idag åker solbrillorna på. Det känns som att våren sakta men säkert är på gång, underbart!
  • FOTO

Gillar

Kommentarer

FILMTIPS: Life of Pi

Igår innan jag gick och la mig bestämde jag mig för att kolla på lite film, och jag valde att se den omtalade filmen Berättelsen om Pi. Den handlar om en indisk kille, Pi, som växer upp i en djurpark ägd av sin familj. En dag tvingas Pi och hans familj att flytta från Indien, och tar därför med sin flock av vilda djur ombord på ett fraktskepp till Kanada. Mitt ute i Stilla Havet havererar skeppet till följd av en storm och sjunker. De enda överlevande är Pi, som klamrat sig fast i en livbåt, och hans sällskap: en stor, livs levande bengalisk tiger, som han tvingas driva runt med i livbåten mitt ute i det stora världshavet.

Denna film är utan tvekan den bästa äventyrsfilm jag sett. Väldigt rörande och spännande rakt igenom, och scenografin och färgerna är utom denna värld. Det är inte kontigt att filmen vann Oscars i kategorierna "bästa foto" och "bästa visuella effekter". Jag är fortfarande helt tagen av filmen alltså, alla måste se den.

Gillar

Kommentarer