PEOPLE ARE PEOPLE, SO WHY SHOULD IT BE?Thank God it's friday! Jag tror att detta kommer bli en spännande helg. Ville inte riskera att bli värre än vad jag redan är idag, så jag gjorde en riktig fuling. Jag sjukanmälde mig till jobbet imorse. Jag sa att jag knappt hade någon röst kvar, vilket helt och hållet var sant. Fast på något sätt känns det ändå som jag gjort något dumt, fast min sjukanmälan hade goda grunder...
Nåja, ville inte låta denna fredag gå till spillo så jag har bakat (?) ischoklad med hasselnötter i. Härnäst på schemat står knäckebak. Damn I'm good!

Gillar

Kommentarer

de senaste veckorna via mobil/instagram1. Caesarsallad till lunch 2. Sergels Torg i mysig julbelysning 3. En gammal bild tagen i Ayia Napa, vill bort!
4. Häng i Gallerian med Emelie 5. Jag och syrran på shoppingtur 6. SHM i Friends Arena, helt insane 7. Caesarsallad till middag 8. LILLA JAG
  • FOTO

Gillar

Kommentarer

hej snön

Imorse vaknade jag upp till denna fina (ja, jag som verkligen hatar vintern sa "fina") syn utanför fönstret! Säsongens första snö har fallit. Eller, egentligen snöade det, enligt facebook, för några veckor sedan, men jag såg det aldrig eftersom jag låg och sov eller något. Och när jag vaknade upp morgonen därpå var marken grön.
Måste medge att det kändes mer uppiggande att glo på vit snö imorse än att försöka vakna ur min vanliga zombietrans på morgonen när det fortfarande är kolmörkt ute. Men sedan är jag ju ledig idag också. Vi får se hur mycket jag tycker om snön imorgon när jag ska jobba utomhus på dagis. Längtar inte.

Gillar

Kommentarer