she wore blue velvet, bluer than velvet was the night


Hello kompisar! Har precis kommit hem från en kort dag på stan. Jag gjorde det jag lovat mig själv i ett år - jag köpte en vinterjacka! Och jag kan ju berätta er att jag inte var den enda. Överallt kryllade det av folk som drog och slet i alla jackor som fanns inne på Zara. Slug som jag är hann jag roffa åt mig en i alla fall.
Tittade även förbi Gina Tricot och köpte denna fina topp här nedan, prydd med glittriga stenar. Lätt en ny favorit i garderoben.

Gillar

Kommentarer

NU: Girls S01E01


Hänger för närvarande i mitt nystädade och ovanligt mysiga rum. Har tänt värmeljus och fixat ljusslingan i gardinstången, så det enda som saknas är en nybäddad säng för att fullborda mysstämningen. Tänkte i alla fall avrunda dagen med lite serietittande! Har blivit tipsad om en serie, Girls, som utspelar sig i NYC och påminner om min favvoserie Sex and the City! Om det påståendet stämmer kommer jag utan tvekan ligga i sängen hela dagen imorgon och ha maraton.

Gillar

Kommentarer

strawberry & banana smoothie

Godmorgon allihopa! Det bästa med att jobba som vikarie med småglinen är att när de har lov, så har även jag det. Eftersom rätt många av ungarna går på höstlov nu så jobbar jag knappt något alls denna vecka, tjohoooo! Därför unnade jag mig en brakfrulle dagen till ära. Shit vad jag älskar att käka frukost. Skulle kunna äta det till frukost (såklart!), lunch och middag varje dag typ.
Gjorde en mättande smoothie, som kanske inte såg alltför smarrig ut innan stavmixern fick göra sitt. Slängde ner ca 70 g frysta jordgubbar, 1,5 dl vaniljyoghurt, en skvätt mjölk, en banan samt 2 matskedar havregryn för att göra smoothien "matigare", och således mer mättande.
Bästa frullen på länge! Nu kommer jag orka hela dagen.

Gillar

Kommentarer