trött i skallen

Börjar känna mig mänsklig igen efter många timmars dagen efter-koma i sängen. Förstår inte, jag var knappt salongsberusad och så vaknade jag med ett huvud som känns som att det väger 10 kg. Bara weird. Lugna puckar ikväll med andra ord.
Hade en trevlig kväll igår med Emelie i alla fall, och shit vad mycket skvaller jag undgått. MEn jag älskar att lyssna på drama ♥ Juste, ni har väl inte glömt bort mig på instagram eller? Ungefär lika dålig uppdatering som här på bloggen, men det är väl det som är charmen. megkaup @ instagram

Gillar

Kommentarer

gotta get down on friday

Startade denna fina fredag med lite frulle, och nu försöker jag bestämma mig ifall jag ska ut på en springtur (läs: powerwalk) eller inte. Vädret verkar ju skifta från strålande sol till svarta moln var femte minut, så det känns kinda ostabilt.
Ikväll ska jag i alla fall träffa min gamla, goda grundskolevän Emelie! Hon har varit i Australien, så det blir ett kärt återseende då vi inte setts på över ett halvår. Det ska bli kul! :)

Gillar

Kommentarer

något gammalt, något nytt, något lånat, något blått

Tjaba! Har strosat omkring på stan idag och försökt hålla händerna i styr då i princip alla affärer har rea nu. Så nice! Lämnade som sagt tillbaks ett par shorts på H&M och kom hem med ett nytt par, nämligen dessa:
249 SEK från H&M. Kanske ser aningen bättre ut på en brunbränd sommarkropp istället för en likblek zombie, haha.
Denna coola kimonogrej hittade jag på rean för en hunka! Ni tycker säkert den är dödsful men jag tror att den kan vara gullig i sommar. Från H&M också.

OBS! Funderar för övrigt på att starta ytterligare en bloppis! Har så mycket kläder som aldrig kommer till användning som bara längtar efter nya ägare. Låter det intressant?

Gillar

Kommentarer