nolifer

Byxor från Paris, topp och kavaj H&M, örhängen från Glitter.

Vakna, äta frukost, åka tåg in till stan, jobba i åtta timmar, åka tåg hem. Typ så har mina senaste dagar sett ut, har alltså inget liv vid sidan av jobbet. Klockan är inte ens elva och jag är skittrött och överväger att slagga redan nu. Fast först några avsnitt av Scrubs! Godnatt kompisar ♥

Gillar

Kommentarer

PARIS DEL III

Sista kvällen i Paris spenderade vi i närheten av vårat hotell, nämligen vid Moulin Rouge. Det är klart man måste få en bild på Moulin Rogue när man befinner sig i Paris liksom! Snacka om att Paris är livligt och färgsprakande hela tiden. När jag åker hem från jobbet i Stockholm är allt stendött i jämförelse.
Hur som helst, hela gatan var fylld med snuskaffärer som vi inte ville gå in i, så vi tog metron till Eiffeltornet och åt våra allra sista kvällsmat i Paris ala crêpes. Tog en massa bilder på tornet också, men eftersom jag redan spammat sönder bloggen med bilder på Eiffeltornet så kanske ni har fått nog :)

Gillar

Kommentarer

vid såna här tillfällen märker man att man börjar bli gammal

Igår när jag var på väg till tåget kom en liten kille på 12 år fram till mig på plattan och frågade om jag kunde köpa ut cigg till honom.
- Nej jag har inget leg med mig, sade jag (inte för att jag hade köpt ut åt honom i annat fall)
- Men du behöver inget leg, du ser ju jättegammal ut!

Den sved.

Gillar

Kommentarer