KATE STUD BAG

Såg denna cpsnygga väska inne på Gina Tricot för några dagar sedan och blev helt paff! Så snygg är den. Finns även i svart.

/ Har haft strömavbrott ända sedan igårkväll fram till nu, jäklar vad man underskattar el alltså. Har insett att livet skulle vara groteskt tråkigt och framförallt KALLT utan elektricitet. Sov med underställ, två par sockor, en långärmad tröja, en fleecetröja, två filtar SAMT ett duntäcke inatt och jag gick och la mig redan vid 22.00 (!!!!!!) för att det inte fanns ett smack att göra. I ♥ EL 4EVER

Gillar

Kommentarer

Välkomna till familjen!


Okej,vet att jag skulle sluta shoppa, men... jag kunde inte motstå dessa. De är som gjorda för min lilla skosamling (och jäkligt stabila att gå i) och jag är så glad att jag köpte dem, trots att jag lovat mig själv att inte göra det. De är hittade på H&M Divided och kostade egentligen 299 kr, men jag fick dem för 200. Ka-ching!

Gillar

Kommentarer

ett inlägg mitt i rushen


Hinner inte ta en bättre bild än denna fjolliga spegelbild med nallen, men ville dokumentera hur jag ser ut idag liksom. Kör H&M från topp till tå helt enkelt! Ska alldeles strax springa till bussen och ta tåget in till Jakan med min kompanjon Mysan idag. Hon ska köpa skor och jag ska köpa inget :)

Gillar

Kommentarer