hey, hey what can I say?

Gillar att mitt hår får samma struktur som svinto när man släpper ur det ur knuten som man haft på huvudet i ett dygn, eller vad tycks? Anyway, under de senaste dagarna har jag lyckats bränna mig på axlarna och hårbotten (?!), bevittna ett s.k. "indiandyk", bakat negerbollar, kollat (sovit) på en "bra" film, cyklat på en mountainbike för första gången på flera år samt varit ganska så glad överlag. Det är dessa grymma sommardagar som man kommer leva på i november när livet känns kefft, så nu tänker jag fånga dagen och förhoppningsvis dra och BADAAAAAAAAAAAA. Hej.

Gillar

Kommentarer

vamos a la playa

I skrivande stund ligger jag förmodligen på en klippa vid vattnet och bättrar på brännan lite. Äntligen är det sommar igen, efter flera veckors regn och rusk! Hur som haver går jag omkring i ett linne från H&M samt shorts från MQ. Hejpa!

Gillar

Kommentarer

vissa lirar poker, vi lirar monopol

Bästa frullen någonsin! Eftersom alla i la familia inte var hemma på midsommarafton skall vi ta igen det med att äta traditionell (äcklig) midsommarmat till middag ikväll istället, hallelujah!
However, hade monopol-lan igår/inatt i mitt ommöblerade rum med mina trogna efterföljare Elle och Maja. Vann en jordskredsseger för en gångs skull och jag tror att min vanliga otur i spel börjar vända. Ska fan i mig köpa en trisslott.

Gillar

Kommentarer