SOFT ASSÅEH

bildkälla

Fan vad soft med höst snart då. Soft att frysa arslet av sig när man går ut. Soft att det är kolsvart när man vaknar. Soft att ha flera lager med kläder. Soft att allt blir grått och trist. Soft med regn. Soft att lyssna på Kent. Soft att ha en anledning till att ligga i sängen hela dagen. Soft att kramas. Soft att pussas. Soft med idol. Soft med stickade halsdukar. Soft med varm oboy. Soft med hemmafekke. Soft att kolla på film. Soft att inte vara ensam. Soft med tända ljus. Soft med halloween. Soft med höstlov. Soft att fylla år. Soft att mina vänner också fyller år.

Galet soft helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

popololitotikok

Tycker att denna låt passar in till dagens tema i skolan: Politik (aa låten heter det). Hela dagen har vi lyssnat på diverse debatter och gått tipsrunda. Känner mig inte ett dugg klokare (det beror INTE på att jag somnade under debatten) och har kommit till underfund att de flesta politiker har väldigt jobbiga röster.

Har även noterat en prishöjning på läskburkar. Två 33 cl, som man tidigare fick för en tia, har nu blivit angivna priset 12 kr paret!! Helt befängt, men kanske en bra för mig eftersom jag redan dricker minst en liter läsk om dagen.
Nä, vet ni vad? Jag ska vara duktig nu och dra ut och kuta, adios!

Gillar

Kommentarer

TOPPBLOGGARNA <3 ... fast ne

Lite bilder från svunna tider.

Haha, ligger och kollar på Toppbloggarna på Aftonbladet webbtv, ett program där man får se Kissie och Jackie Ferm tillföra världen harmoni, eftersom man inser att man inte lever bland många idioter i alla fall. Även fast man inte blir ett dugg klokare av detta program skall jag kolla in tredje avsnittet nu, hihi.
  • FOTO

Gillar

Kommentarer