ICA goes Ginan

Haha! Upptäckte denna ganska så roliga reklm igår på tv. Självfallet är det ICA som gör narr av saker och ting, och näst i tur är Gina Tricots reklamfilmer med en brud som åmar sig framför kameran med bakgrundsmusiken av en kvinnoröst som väser något ohörbart på engelska (?). Aja, här är parodin:

Gillar

Kommentarer

WARZONE

Såhär såg vårat ena vardagsrum ut igår. När jag möttes av denna vy trodde jag seriöst att katten hade massakerat en svan eller något, men senare fick jag den logiska förklaringen att våra soffkuddar innehåller dun, och att deras överkast behövde tvättas. Inget mord har alltså begåtts.
Förövrigt är jag på strålande humör idag: solen skiner någorlunda, jag lyssnar på min sommarlista och jag hade världens bästa dröm inatt. Nu blir det käk, tjarrå!

Gillar

Kommentarer

Lite filmrecension såhär på en lördagskväll

Godkväll era noobs!
Har precis fördrivit 143 minuter på att spana in den hajpade rullen 2012. Mina förväntningar var skyhöga, eftersom jag minns hur exakt alla har lovordat den på sina statusuppdateringar på facebook. Dock måste jag säga att den inte levde upp till mina förväntningar... Slutet var ganska uppenbart och hela filmen var rätt lång och utdragen. Visserligen var effekterna ganska coola, men det var inget i handlingen som grep mig. Nästan alla jag känner däremot har blivit helt hjärntvättade efter att ha sett denna film, men själv tänker jag mer i dessa banor: "Jaha..? Var det allt?". Jag tror alltså inte på att världens undergång kommer förefalla år 2012. <
Om ni har cirka 2 timmar och 20 minuter att slösa så kan ni alltid se hela rullen här ovan. Cheers!

Gillar

Kommentarer