HAPPY PRE-HALLOWEEN

Malin gick all in på the ring-looken! Läskig...


Ännu läskigare...


Själv vra jag en skolflicka med fula ögon, hehe. Att resten av kvällen blev en flopp orkar jag inte gå in på. Men nu är det en ny dag och nya tag! (touché)

Gillar

Kommentarer

I'm off!

Tjenis!

Ska snart bege mig till Malin som snart får nervsammanbrott då hon inte vet vad hon ska ha på sig ikväll. Självklart kommer jag till undsättning! Själv ska jag klä ut mig till en skolflicka, eftersom det är det enda jag kan klä ut mig till utan att köpa något. Billigt och bra!
Jag tänker tillbaka på min gamla klass spexxfoto. Vi hade temat superhjältar och det blev förfärligt lyckat! Jag var utklädd till catwoman, vilket kanske inte är super-uppenbart.. Men kul var det!
Anyways, ha en förjävla trevig kväll allihopa. Puss!

Min forna klass och jag. Det var härliga tider det!

Gillar

Kommentarer

COKE

Goddagens! Har precis tryckt i mig en hel pizza samt några glas cocacola. Nu är jag mätt som ett svin, och mina beach '10-planer kan jag ju lägga på hyllan. Om de nu existerade... hehe.
Kvällens planer är i alla fall bowling med några sköna brudar, och jag fick höra att man tydligen skall vara utklädd. Samtidigt som man vill klä ut sig till någ megaballt så vill man ju inte spöka ut sig direkt... jag tänker "mean girls" när tjejen anländer till maskeraden i värsta spooky-outfiten när alla andra brudar klätt ut sig till sexig kanin, sexig polis, sexig djävul etc. Det ödet vill jag inte gå till mötes..

Gillar

Kommentarer