Rockenroll, blåa ögonHejsan i fejsan. När jag inte allför länge sedan gick loggade in på Facebook så möttes jag av 40 nya händelser. Och självfallet var majoriteten av detta från bilderna från kräftskivan. Vad ska man säga? Mitt fejs är fan inte bildskönt i alla fall, haha.
Näe, ska man kanske ta och försöka få in lite vettigheter i hjärnan snart? Med det menar jag inte facebook-trams, uttan matte b, sannolikhetslära.. "woho". Och vad passar inte bättre till plugg om inte självaste Håkan Hellström (som jag ska förövrigt ska se på grönan på fredag)? Aja, här får ni ett guldkorn att lyssna på!

Gillar

Kommentarer

Gårdagens kräftskiva!

Hejsan! Igårkväll var jag som sagt på kräftskiva med en massa trevliga brudar, vissa gamla ansikten och vissa nya. Det var i alla fall askul, speciellt när alla släppte loss till Håkan hellström, haha. Men slut med babbel, och upp med bilderna!
Mittemot mig satt Ida, Jj och Dragge!
Här hade folket börja hugga in i de små djuren. Inte jag dock, äter ju inte skaldjur, så jag fick titta på när de sprätte upp kräftorna, haha.
Glatt folk! Amanda, Maria, Dessi och Susanne :)
Här skulle Jj visa bajskräftan haha!
The hostess Bea och Susanne!
Dragge visade sin sanna sp-anda och klunkade dirr ur flaskan. Hahaha!
Hela packet.
Jag och Mysan chillar lite..
Fina miner efter en shot ;) haha.
"U wanna piece of me?!?!"
Haha lägg märke till maten som svävar i luften till höger, under Cassie.
Jj verkar vara behagad av brödet!
Här vare allsång med Håkish!
Evelina vill ha fred på jorden.
Denna bild får avsluta serien av bilder. Orkar nämligen inte ladda upp alla miljontals bilder. Men en sak ska ni veta - KUL VARE!

Gillar

Kommentarer

Klädkris!

Igår fick jag ett sms från min vän Johanna där det stod "Jag genomgår en 17-års kris. Jag vet inte vad för kläder jag gillar längre!". Ja, ungefär så i alla fall. Detta verkar smitta av sig, för nu har jag (NÄSTAN) gått samma öde till mötes. Vad fasen ska jag ha på mig ikväll? Ibland ångrar jag så hårt att jag köper typ fem tröjor (som jag säker ändå aldrig använder) istället för en riktigt snygg klänning/tunika. För då slutar det såhär, att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Någon som känner igen sig?

T.o.m denna enkla klänning (från forever21) skulle göra susen just nu. Eller kanske inte förresten, ska ju vara ute och bli väderbiten hela kvällen. Nåja.

Gillar

Kommentarer