Förlora mig och känslorna faller fritt

Hej och godmorgon! Har precis suttit ute och glassat på balkongen och betsämt mig för att idag, mina vänner, är den dag jag ska investera i ett par vita, låga converse. Min far och jag har kommit överens om att han ska sponsra halva kostnaden, så helt ruinerad blir jag inte!
Det var väl det senaste. Innan jag avrundar ska ni få höra en fin låt signerad allas bästa Håkan.Att de envisas med att göra töntiga bildspel hela tiden...

Gillar

Kommentarer

Uppdatering om mitt coola liv

Var hälsade allesammans!
Måste bara börja med att berätta om en händelse igår som kom att ändra hela min syn på livet... nästan. Iallafall; jag skulle öppna dörren och kika igenom posten för att se om det hade ramlat in något brev till mig. Och för ovanlighetens skull - JA! Det hade det! Det var inget brev som helst. Uttdrag:
"Hej, vi vill meddela att du har fått jobb som fönsterputsare.."
Sedan slutade jag läsa och hoppade upp och ned och skrek av förtjusning. Kanske inte blir en fattig sommar trots allt. Visst, 4800 för två veckor kanske inte är något för en societetskvinna som jag (med en touch av ironi) men det är sannerligen 4800 kronor mer än vad jag kammade hem förra sommaren. Jo jag tackar ja!

För att byta samtalsämne helt - idag har jag slingat mitt burr några nyanser ljusare. Sitter för närvarande med en handduk på skallen så jag vet inte om det blev bra eller ej.
För övrigt äger mitt liv sönder just nu.
Hejdå.
Finn ett fel! Och nej, det är inte jag som är den felande länken (även fast man skulle kunna tro't), jag syftar nämligen på min systers härliga smajl i hörnet. Vilken karisma!

Gillar

Kommentarer

Ett emotionellt inlägg.

Ja, då var vi här igen. Vågen har slagit till.
Ligger nästan begravd i studier (låter inte "läxor" barnsligt?) som följd av antingen 1) lärarnas dåliga planerande eller 2) att jag är för lat för att lyfta ett finger... Något säger mig att det sistnämnda alternativet är mer verklighetstroget. Hur som helst så har jag tillbringat dagen hemma under mina läxböcker. Känns som vi kommit varandra nära nu, jag menar, att jag stannade hemma från le school för att spendera tid med dessa underbara ting talar väl sitt tydliga språk? Vi är som ler och långhalm!
... INTE! Jag tror aldrig min hjärna varit så rutten som den är i detta skede. Aldrig aldrig aldrig. Det känns som att något sugit ut min hjärna ur örat med ett sugrör, slängt ner innehållet i en köttkvarn, rullat sörjan till någon form av köttbulle för att sedan lägga tillbaka det i tomrummet i mitt huvud, illa sargat. Lite cred till mig själv för att jag har skrivit två filmrecensioner samt två diskussionsfrågor på historian (bra, mig själv, bra!). Nu har jag nog det värsta av allt kvar - hemskrivningen i samhäll a om EU och dess dumma (!!!!) institutioner.
Låter det intressant?
Nä, trodde väl inte det.


Au revoir!

Gillar

Kommentarer