Jo jag tackar ja!

Hejsansvejsan! Jag har inte uppdaterat på drygt en vecka nu, sämst av mig, I know. Men mitt liv är inte intressant nog att jag ska skriva maniskt om det. Hur intressant är det att veta att jag har träningsvärk från danskursen igår? Inte så jätte, men ni kanske känner er lite mer deffade än mig när ni hör det. Haha!
Fare enough, igår efter skolan drog jag och mötte Lollo och lite annat folk vid fotbollsplan i förhoppning om lite chillande där. Vi satt och kollade på när några köttade på planen och väntade in Mysis och Dragge som dök upp senare. Jaja, vad jag ville komma fram till var att det var ganska trevligt iallafall! ;)
Chillarna Dragge och Mt
My chillade med hunden.
Fler chillare!

Gillar

Kommentarer

Jag var ingen, du var aprilhimlen

Tjatjatjatjaaa! I skrivande stund sitter jag här och dagdrömmer trots att jag kanske borde vara i skolan nu. Vi skulle egentligen hålla tal idag, men som den sanna slackern jag är så är jag ju givetvist grymt oförberedd. Så jag bangade...
För övrigt fick jag världens mest upplyftande sms av Johanna imorse: "Vill du med på festival i Gbg och se Arctic Monkeys?" Eh, count me in! Nu ska jag försöka hosta fram lite cash bara. Jag återkommer om hur det går, haha.

Nu ska jag sitta och komma på något vettigt till mitt Death Cab-tal (ja jag ska snacka om dem), ha det prima!

Gillar

Kommentarer

I stand corrected

Värst vad präktig man såg ut idag då! Kostymbrallor, kavaj och hela kittet! Denna vecka kommer studiebridraget, och jag ska försöka övertala mina kära päron att betala hälften utav mina röda converse som jag planerar att investera snart... hoppas det går å mina vägnar! Vad händer ikväll? Ballar av stål såklart! ;D
Laters.

Gillar

Kommentarer