Livet kan känns så enformigt, jag jobbar, jag pluggar och jag fixar i hemmet. Förr hade jag så mycket jag brann för och jag har även försökt att ta mig tillbaka dit men finner inte det den glöden i det som jag hade förr. Jag var helt galen i att träna, kunde träna i två timmar, två gånger om dagen, men idag vågar jag knappt visa mig på ett gym för att jag är rädd för att folk ska döma mig. Egentligen brukar jag inte vara den som bryr mig om vad andra tycker och tänker men i detta läge bryr jag mig för mycket om vad folk kan ha för åsikter. Hur hittar man egentligen något man älskar att göra? Jag älskar att pyssla, göra om möbler och inreda, men när det kommer något jag kommer på att jag ska göra så försvinner tron på mig själv om att jag ska klara av det, plus att det känns som om att omgivningen runt mig inte tror på mig. Den känns som jag får mina "intressen" kommer ifrån dom personer jag har runt omkring mig och inte ifrån mig själv.

Hur hittar man det man det man brinner för egentligen?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter man här igen, med den tillfälliga inspirationen till att skriva massor utav blogginlägg. Jag har kollat igenom massor utav bloggar för att få ett grepp om vad man ska skriva om men allt är så ytligt, jämt. Man får liksom nästan aldrig veta vilka personerna är idag utan man får bara veta vad dom gillar för kläder, skor och inredning. Sen om man ska tala om dom som bloggar som har barn så känner man barnet bättre än den som skriver blogginläggen.

Jag vet inte om jag kommer publicera något mer inlägg efter jag lagt upp detta för sån är jag, jag får massor utav ideer en kväll men inget som kommer skrivas ned förutom detta. Jag är dock inte en sån tjej med blogg som vill skriva om mina favorit kläder ute på marknaden just nu eller skriva om vad jag har gjort under min dag/vecka för jag har verken intresse för dagens mode eller någon speciellt intressant vardag. Jag är bara en tjej med ett ganska så ointressant liv som har mycket tankar som jag skulle behöva dela med mig utav ibland så att min pojkvän slipper lyssna på mitt babbel.

Jag är Mikaela Eriksson, från Stockholm i grunden men har bosatt mig i Dalarna för 10 år sedan. Jag är stockholmkulla som jag så fint kallar det själv. Jag är 22år bor med min sambo i ett hus strax utanför Leksand. Jag älskar inredning och där inkluderar jag att göra om möbler. Jag jobbar inom vården samtidigt som jag pluggar via distans. Om jag lyckas göra fler inlägg än detta kommer jag skriva om andra saker än mode och min vardag, för det är inget som skulle intressera andra.


Likes

Comments