"Herrens vägar äro outgrundliga"

​Universum levererar, ibland på de mest konstiga sätt. Men du får alltid det som du faktiskt vibrerar ut. 

Det du tänker på det får du mer av. 
Tänker du på att du är ensam... då levererar universum mer ensamhet. 
Tänker du att du har dåligt med pengar.... ja du får du knappast mer pengar. 

Problemet är ju att vi önskar saker när vi har en brist på något. "Jag önskar att jag hade den där bilen" - Kommer du att attrahera in någon bil med dom orden? Nepp, tvärt om kommer du att komma ett steg längre ifrån just den bilen. 

Saknad, brist på arbete, sällskap, partner, kärlek, semester osv .... Ju mer du tänker "Åå vad jag skulle vilja ha" då är det redan för sent! Du sänder ut dina vibrationer på brist, och universum ger dig mer av den varan. 

Vibrera rätt! 

Universum levererar det du tänker (vibrerar) och för att få leverans så behöver du tänka som att du redan har det du önskar. Är det en partner du vill ha, tänk dig då hur ni sitter redan nu och myser, pratar osv. Känn känslan. 

Minnen är perfekta! För tänker du på något som gör dig glad eller har samma känsla som den du vill åstadkomma i ditt liv, så tänk tillbaka på dina minnen. Hur var det när du och ditt ex träffades. Blixtarna som uppstod, en hand emot en den andres hand, pirret i magen. 

Även om det är minnen och ingen önskan framåt, så blir det automatiskt det som du sänder ut till universum. Du kommer att få allt det du känner inombords. 

Det är så simpelt men ändå så svårt att förstå attraktionslagen då det oftast är bristerna som gör att vi önskar, men vi kan inte känna brist, för då får vi mer av den! ;) 

Så för sjutton.... tänk minnen! Tänk på de känslor ni vill känna. Lev i dessa och det är det du kommer att få mer av i ditt liv <3 :) 


Allt lycka till dig och en trevlig kväll :* 


Gillar

Kommentarer