Ett år har passerat

För ett år sedan kom mitt liv till en större förändring och jag flyttade och blev ensam.
Det har varit ett väldigt omtumlande år, otroligt mycket saker som hänt inom mig. Runtomkring mig har allt stannat av, och det har varit stiltje under hela detta året i stort sätt.. ..

Jag har gråtit hinkvis med tårar under året. Jag har skrivit av mig mina känslor av hopplöshet, ilska, besvikelser, brutna löften, dödsfall, min barndom och så vidare. Jag har verkligen arbetat med mig själv detta året. Och man kan som vanligt se saker ur två olika perspektiv, Positivt eller negativt. Och som jag förespråkar så blir det som man tänker.

Därför väljer jag att se det som jag faktiskt har gjort under detta år som något som jag har behövt. Jag har behövt att göra dessa justeringar, förändringar, gråta ut gamla sorger, skrika och slå ut ilskan i soffan, få arbeta med känslan om att vara värdelös och inte vara värd något, känslan av misslyckad.
Det har varit nödvändigt för mig att bearbeta detta för att faktiskt kunna se vart jag var på väg.
NU VET jag vart jag vill i livet. Jag har gjort mina beställningar, och jag vet vilket otrolig framtid som ligger framför mig när det är dags.

Men tittar jag tillbaka hur jag var för ett år sedan så skulle jag exempelvis inte kunnat bli en bra partner, för jag hade känslan inom mig om att inte räcka till. Och rädslan av att bli lämnad. Så jag hade ett svagt omedvetet kontrollbehov som kunde visa sig ibland.

Jag hade heller inte kunnat nå mina drömmar med det liv jag levde innan. För det var helt fel uppbyggt för att kunna nå mina mål. Därför kom universum in och justerade.

Och detta året har förberett mig. Det har fostrat mig till att ta tag i allt gammalt, och att släppa mina rädslor. Det har även gett mig de djupaste insikter om vem jag själv är som person, vad jag behöver och vill ha i mitt liv, och jag känner att jag har hittat tillbaka till den orörda lilla pojken som jag föddes till.

Det var någon som sa till mig för några månader sedan att mitt liv kommer att börja när jag fyller 40, och att allt jag lärt mig fram tills dess, är den erfarenhet jag bär med mig, och som jag kan ta lärdom av för att nå dit jag vill.

Jag överlåter nu och förlitar mig helt och fullt på att mina beställningar om min framtid och min blivande kvinna levereras på bästa sätt! Just nu kämpas det på olika håll men åt samma mål, och jag är övertygad om att universum levererar det som är menat att ske <3 <3 <3

Med kärlek önskar jag er alla en trevlig kväll <3 :*


Gillar

Kommentarer