Tomas Ledin - En del av mitt hjärta

När jag hörde denna låt på Allsång på skansen idag..Denna låt har jag ett så roligt minne till men tänker man efter vad som hände några år senare så vill jag inte tänka det positiva.. men det är 14 år sedan de tråkiga hände..

Men när jag var 17 år så träffade jag, vad jag trodde var mannen i mitt liv.. men det var rörigt första gången vi blev tillsammans, han kunde inte välja mellan mig och sitt ex. och det var våren 2001 men han gick tillbaka till sitt ex och då tänkte jag att då skiter jag i honom och jag raderade hans nummer. Fyra månader hör han av sig och tyckte vi skulle träffas vid den skolan vi båda två hade gått på en gång i tiden.. Och det gjorde jag, jag missade maten hemma bara för jag ville prata med honom och se om han hade en bra förklaring. Visst jag gick på hans förklaring och jag fortsatte träffa honom. Så skulle Tomas Ledin spela på Malmöfestivalen och jag följde med den här killen dit, vi träffades på centralen där an jobbade innan. och v såg hela hans konsert och den här låten passade så bra på oss, vad vi hade gått igenom innan och då att han hörde av sig fyra månader efter..

Men idag är vi båda lyckligt lottade och har våra partner och idag tänker jag inte på det som hände när vi gjorde slut. men det är en rolig berättelse i början ;)

Gillar

Kommentarer

Medminapojkar
Medminapojkar,
Det är han 😊
nouw.com/medminapojkar
fighterwomen85
fighterwomen85,
Ledin är grym med sina texter å låtar 🎶🎤🕺😍👍
nouw.com/fighterwomen85