Hej mina sötnosar, har vart borta från bloggen ett tag nu.. Behövde verkligen pause efter allt plugg och lite andra privat saker jag ej kan nämna här i bloggen. Men nu så är jag tillbaka ska börja blogga nu! Det är nu såhär att jag vill ha en bulldog det spelar ingen roll vilken sorts ras av den. Om ni vet någon bra hemsida där man kan kolla på nyfödda valpar eller renrasiga vill helst inte ha någon blandad, de bara skriva under kommentarsfältet så är jag väldigt väldigt tacksam. Puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har sovit hos min pojkvän hela helgen. Vi gjorde inte så mycket vi var bara hemma och kollade på film och tog det lugnt. Idag (söndag) träffade jag Emelie och nu ligger vi i sängen och ska sova snart. Imorgon ska jag till skolan och sen vara med Emelie. Hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtans dag. Förlåt för min dåliga uppdatering men jag gör mitt bästa. Tycker det är tråkigt att skriva om min vardag när jag inte har gjort någonting speciellt, det är nog inte så roligt för er att läsa heller. Men nu ska jag försök sova så vi hörs snart igen.

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Medina Kubat Mujkanovic

2. Vad har du för ögonfärg? - mörkblåa

3. Har du något smeknamn? - Ina

4. Nämn tre saker som gör dig glad - Vara med min kille, Städa . Vara med min familj

5. Vad har du för ögonfärg? - Blå

6. Vilken datum fyller du år och vad är du för stjärntecken? - 1999 16 augusti. Lejon

7. Något du inte kan leva utan? - Mat!

8. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara? - Fylla mina läppar, ha långt hår.

9. Vad är dina tre favorit färger? - Svart. Grå. rosa.

10. Vad gör du på din vardag & fritid? - är med min kille, städar. Sover, Går till skolan, träffar vänner!

Likes

Comments

Kollar på en serie som heter Revenge jätte bra, spännande! Tycker ni borde börja kolla på den faktiskt. / Puss

Likes

Comments

Just nu så ligger jag i min säng, är jätte trött orkar inte göra någonting. Håller på att tvätta i tvättstugan också så måste göra något iallafall. Idag så har jag bara vart i skolan min sista lektion var bild gjorde en läxa klart så är jätte nöjd wihoo! Efter tvätten tror jag ska gå lägga mej!

Likes

Comments

Jag vill tipsa er om en ansiktsmask som ska ta bort porer, har prövat denna ansiktsmask och den funkar för mig. Om du också vill pröva denna ansiktsmask så blanda ihop 2 msk bakpulver med 2 msk flytande honung och smeta ut i hela ansiktet eller på dina problem områden. Låt verka i 10 minuter och skölj sedan av.

Likes

Comments

Dessa outfits tycker jag är riktigt snygga! De är stilrena och outfits som jag skulle känna mig bekväm i. Älskar outfits med basfärgerna svart, vitt och grått, så snyggt! Vem skulle inte känna sig snygg i dessa kläder?

Likes

Comments

Har alltid viljat ha en tatuering som syns ganska mycket men det ska inte vara jätte stor! Har funderat lite på vilken eller vilka jag skulle vilja tatuera så vi få se vad jag kommer göra för något dåå!0

Likes

Comments

Heloo! Imorgon är det fredag, skönt med lite helg har själv faktiskt inga planer ska till skolan sen vet jag inte vad jag kommer hitta på så vi få se. Hoppas ni mår bra, Själv så mår jag ganska bra gillar inte bara vädret den hindrar mej att gå till skolan det är jätte kallt man vill typ dö haha.

Likes

Comments