Bostadsmässan - 2019

Jag skrev ju ihop ett inlägg med minnen från sommaren, och jag har väl några kvar att göra om jag vill få allt samlat här. Med den här takten kommer väl sista skrivas när vi redan gått in i vinter...

En sak jag gjorde den här sommaren var i varje fall att gå på bostadsmässan. Jag gillar ju både inredning och hus överlag, så jag brukar tycka om att gå på den. I år var inget undantag. Fina hus och fin inredning. Jag längtar till den dagen då jag förhoppningsvis går där med Victor och inspireras inför ett eget husbygge. Det är ju ett antal år dit, men oj vad roligt sånt kommer bli.

Det blir även spännande att se var jag kommer bo. Många av mina vänner har faktiskt i år blivit klara med studier, köpt hus och börjat hela det där kapitlet i livet. Och även om det känns väldigt långt borta för mig så närmar det sig ändå sakta men säkert. Jag kanske inte innerst inne är redo riktigt ännu, men jag längtar dit väldigt mycket och tror jag kommer vara redo efter några år när jag är klar här. Redo att börja jobba som läkare, redo att flytta till en annan stad, inreda en ny lägenhet och göra den till ett hem. Redo att så småningom försöka bilda familj.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229