Biokemi & Anatomi

Hej fina!
Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker hem till Finland och kappsäcken står redan redo i väntan på att bli packad. Anatomi läsningen går liksom lite lättare bara för att jag vet att jag snart är ledig i tolv dagar.

Just nu är mitt skrivbord fyllt med papper som har med anatomin att göra. Jag håller på att lära mig om alla delar i hjärnan & ryggmärgen och hur signalerna rör sig. Det är en hel del att lära sig kan jag säga, men så här långt har det gått rätt bra.

På onsdagen skrev jag biokemi colloquium och även om det inte just då kändes som att det gick allt för bra så hade det tydligen gjort det ändå. Fick nyss resultatet och jag är nöjd. Vet dock att det kommer behövas väldigt mycket plugg och en aning tur för att klara denna kurs med autopass. Vi får se hur det går! Att behöva skriva ett slutprov är ju inte hela världen, det sku bara vara väldigt skönt att slippa det och få sommarlov lite tidigare.

Efter torsdagens enda lektion gick jag och köpte tulpaner och tog sedan veckoslut eftersom fredagens lektioner var inställda. Vilket var väldigt skönt kan jag lova er! Ledig har jag dock inte varit, här har det pluggats anatomi från morgon till kväll. På tisdag morgon har vi prov och sedan är resten av dagen ledig. Längtar dit! Då ska jag packa inför hemresan och på kvällen ska vi gå ut på ett glas vin med tjejerna. Härligt!


Nu ska jag fortsätta läsa några timmar. Sedan ska jag till gymmet med Cajsa och Vilde vilket ska bli väldigt skönt. Springa lite samtidigt som jag lyssnar på en podd och sedan byta till bra musik och köra lite styrka, det är dagens plan.

Ett poddtips är Alex och Idas nya podd- Sånt är livet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229