Balett på National Operan

Igår blev det balett på National Operan med Cajsa och Vilde. Vilket ställe! Så otroligt fint. Det blev ett glas vin och sedan var det dags för oss att se på själva baletten. Det var väldigt fint, men antagligen också en sådan sak jag bara kommer gå på en gång i livet. Tillbaka till National Operan kan jag dock tänka mig att gå igen, men då på opera istället. Jag vet inte om det kommer vara så mycket mer i min smak det heller, men det är också något jag gärna provar på åtminstone en gång i livet.

Efter baletten gick jag med Victor till gamla stan, där vi spelade biljard och åt pizza.

På fredagen blev det bowling med några från klassen vilket faktiskt var väldigt roligt. En lyckad klasskväll helt enkelt!

Förra veckan var jag ledig enda från onsdag eftermiddag till söndag vilket var så otroligt skönt! Jag var även ensam hemma så jag bjöd hit Victor. Vi hade det väldigt roligt, även om vi i princip inte alls lämnade huset förutom då vi gick till gymmet. På fredagen beställde vi hem mat från Gan Bei, det blev sallad och sushi. Gott! På lördag stod jag i köket och fixade hemgjord mos och köttbullar, även det såå gott.

Förutom att vi åt god mat så spelade vi bordspel, såg på film och gymmade. Han pluggade även flitigt men jag kollade mest på serier eller gjorde annat istället. Så skönt att ibland kunna ha lediga veckoslut igen!

En serie, eller det är väl egentligen en dokumentär, jag kan tipsa om är Diagnosis. Jag har inte sett så mycket än men så här långt gillar jag den väldigt mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229