Film

HEJ!

Igår kväll fick vi äntligen veta vad Star wars episode VIII ska heta. Titeln blev "Star wars The Last Jedi" Bara några minuter efter titeln blev officiell så hade den delats över tusen gånger över hela internet. Många har varit glada över att man äntligen vet vad filmen ska heta eftersom man får känslan att det inte är så lång tid tills man ser filmen på bion. I nuläget är det "bara" 324 dagar tills filmen har sin premiär.

Men det finns en sak som oroar folk och det är att filmen heter The LAST Jedi. Många ser detta som en "spoiler" att Jedin Luke Skywalker kommer dö i filmen. Det hade kunnat bli som det var i Return of the Jedi att en ny generation tar över efter den gamla.

Jag tänker iallafall vara ärlig för er och berätta att det troligtvis inte kommer hända. Jag anser att Disney inte vill göra sig av med Luke Skywalker pga hans roll i galaxen och hur mycket dom tjänar på hans namn. Luke Skywalker.

En annan sak som gör Lukes död osannolik är att vi såg Han solo dö i "The force awakens" och tyvärr så förlorade vi Carrie Fisher (R.I.P) som skådespelade Leia Organa. Detta betyder att Luke och Chewbacca är dom enda kvar av originalgänget i episode IX.

Nu går vi över till något annat. Det är intressant att "Star wars" står i röd text och inte gul. Det har länge ryktats att Rian Johnson har gjort en lite "mörkare" film. Nu när vi ser titeln så kan vi konstatera att ryktena nog är sanna.

Det kommer nog vara lite som Empire strikes back och det kommer verka som att First order är för kraftfulla för Resistance och Kylo Ren kanske blir starkare än någonsin :-). Jag säger bara att det blir väldigt spännande!

Hoppas det kommer en liten teasertrailer snart!

HEJDÅ OCH TACK FÖR ATT DU LÄSTE!

-Oscar Hansen


Likes

Comments

HEJ!

Vi är tre personer som gjorde denna bloggen eftersom vi vill bevaka olika nöjesnyheter och sedan informera er om det.

På bloggen så kommer du kunna hitta inlägg om spel, filmer och tv-serier. Vi kommer också skriva om stora evenemang inom något av ämnena.

Exempel på det är den 89:de Oscarsgalan, E3 eller Tony Awards.

Vi kommer skriva nyheterna på ett simpelt sätt och vi kommer ta upp olika teorier angående filmer, spel eller serier.

~Oscar Hansen~~Melker Stentagg~~Hugo Wallmark~