Börjar här! (. Elfte resan. )

Börjar här! (. Elfte resan. )

Som jag skrev i tionde resan om vad jag hittade i kistan och allt som hände där.

När vi hade läxor fick jag ingen hjälp hem ifrån när jag behövde det. Minns en eller två gånger fick jag hjälp av mors sambo som sagt. Bröderna fick alltid hjälp med sina läxor från både mor och hennes sambo.

Jag skulle bara klara mig sj sa mor. Sen skaffade de en data som var till alla. Förr fanns en sida jag fick köra mig av en vän man kunde chatta från med både vänner och andra så klart från över allt i världen. Jag fick inte sitta vid datan när de upptäckte det men bröderna fick sitta där hur mycket de ville och skulle de inte sitta där el när stan var ledig. Så satte jag mig där. När bröderna märkte det så spelade dem för mor att dem ville sitta där och ville ha datan. Mor kommer in rusande i rummet nu får du ta fan flytta på dig här för inte du sitta har vi sagt,dina bröder vill sitta här. Jag sa.men de sitter ju inte här eller när jag satte mig här. Du flyttar på dig nu och tar tag i min arm och sluter i den fram till trappan och säger gå upp med dig. Ja det var bara gå upp som sagt. Jag vågade inget annat.

Sen senare kommer hon upp till rummet och hård och säger vad fan har ju sagt om data om dig. Jag få inte röra den. Åh vad fan gör du det för skriker mor och ger mig en höger smäll.

Jag tycker allt är så konstigt när hon gör ut ur rummet jag försöker hålla mina tårar inne och tycker det är så konstigt bröderna få och de ska och de är allt de får göra precis som de vill och jag får skit för allt dem gör osv men jag får inte göra nåt.

Det är som jag inte finns där eller syns.

Ja sen började jag och vänner gå ut på krogen otten som det hette förr när jag Bode där och palaz och Tellus. Vi hade ju som sagt inte ålderns inne till Tellus. Jag och vännen hade gjort iordning oss för gå till Tellus. När vi stod i kön var hon dö orolig att vi inte skulle komma in. Jag sa lugn vi kommer in. Det var 25 för killar och 20 för tjejer.

Ja vi var mycket yngre än så som sagt. Vi kom in drack lite men vi var som sagt nycktra vi tog en drink bara. Sen kom det fram en kille och bjöd oss på en drink. Vi dansade och hade kul. Han var söt. Han frågade sen mig vad jag gjorde i morgon, jag gjorde ingenting sa jag. Så jag åkte ner till stan för träffa han som vi bestämde sen vid Mac Donalds åh det gjorde vi. Vi gick omkring där och pratade bara och tog en promenad inget mera hände som sagt mer än han fick en kram och en puss så klart.💋

Joo,sen hände saker kan jag lova. Det var både pinsamt och hemskt och jag skämdes. Vi gjorde ju inget fel. Vi tog ju en promenad som sagt och pratade om allt möjligt. Tydligen hade min barndomsvän en killes mamma sätt mig på stan som jag ej visste och ja då gick det ett samtal direkt hem till min mor från henne hon hade sätt mig på stan med en kille som var mycket äldre än mig och vi hånglade på stan vid Mac Donalds. Men så var det inte. Ja,Inna han och jag skulle eller han säga adjö vi han precis kramas bara för säga hejdå och skulle bestämma en ny dag för ses. Då hade mor och hennes sambo satt sig i bilen och ner till stan för ta med mig hem och började gapa och skrika både på han och mig hon hade tydligen sätt han och jag gav varandra en kram. Hon kommer dit rusande och gapar och skriker på han o h mig frågar vad fan jag håller på med. Jag sa vi gör inget mer än pratar och tagit en promenad. Jag blir så chockade och förstörd och skämdes över min mor hur hon betedde sig och sa. Hon sa han var ett jäkla lyder som höll på med små tjejer och ragga upp och han skulle dra åt helvete och pipan svängen och han fick aldrig höra av sig mer eller komma i närheten av mig mer då jävlar skulle han få se vad som händer. Han försökte förklara och vart sj förstenad precis som jag. Hon drog i mig till bilen och hennes sambo sa gör som hon säger nu mor alltså. Kastade in mig i bilen sen åkte vi hem. Då var inte det roligt som sagt hon gapa och skrek och berättade att denna hade ringt och sött mig på stan med en äldre man i j hånglade med han. Jag försökte förklara men fick aldrig det,ända jag sa så var det inte vi hånglade inte började jag skrika till gråts sen. Tror du hon skulle ringa säga så annars till mig om hon inte sätt det. Du är en jävla ungjävel du skulle behöva så mycket kokstryck tills du fattar. Varken jag eller han hade gjort fel. Hon anmälde i bordet och slet och drog i mig jag låg ner på golvet hon drog och slet i mig tills trappan och sprakade mig på bena och magen och sa gå upp med dig din jävla ungjävel.

Sen kommer hon upp som ingenting som hon har inte gjort nåt. Du måste ju fatta att vi menar allvar och vill bara väl och inget ska hända er pga eran far ska komma med saker sen. Jag önskade jag hade pappa i det läget men jag hade ingen som sagt.

Han var mycket snällare. Jag hade ont och var blå på bena och hade ont i magen som bara den. Ända hon sa det är rätt åt dig du får skylla dig själv.

Jag ville inte vara här längre jag ville inte jag ville inte jag ville inte.

Ni som inte har läst de tidigare så borde ni läsa från första resan


#barndom. # slagen #misshandel

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Fy fan tur att jag ej hade en sådan Mamma för då vet i fan vad jag skulle ha gjort törs ej tänka tanken på det ..Puss & kram
nouw.com/rydell013
Medialbea
Medialbea,
Godmorgon, tror inte någon skulle vilja ha en sådan mamma. När jag SJ ville vara där i från. Puss och kram❤️💋
nouw.com/medialbea