Tjenare Igen!

Då sitter man på bussen påväg från spelningen till flickvännen!

Hur lyckas man då så bra som möjligt på körkortsprovet? Här nedan listar jag mina enkla knep som ger dig bästa möjliga chans till att kötta det skriftliga provet till körkortet.

1.
Börja Plugga I Tid!
Ja, det låter säkert som något alla säger, och som man självklart skiter i. Men faktum är att desto tidigare man börjar plugga, desto bättre går det. Då har du lättare att lägga upp ditt studerande så inget skit kan komma i vägen för dig senare. Du behöver nödvändigtvis ha gjort alla prov på nätet två år innan. Men åtminstonde ett halvår innan skulle jag rekommendera att du börjar kika på proven, så du får en aning om hur saker och ting funkar in general.

2.
Skit I Boken, Den Suger
Nu menar jag självklart inte att du ska slänga boken åt helvete det första du gör. Men jag personligen, sitter hellre på min egen pung i en halvtimme. Än försöker lära mig allt i en dryg bok. Missförstå mig inte dock, boken är skitbra att kolla upp saker i, ifall du skulle känna dig osäker över hur hur långt du ser en Reiserschnauser i reflexväst med halvljuset på. Eller hur många järn du kan köra på efter El Classico.(kör inte alls när du druckit, sjukt jävla ovärt i min mening).

3.
Proven På Nätet Är Dina Motståndare.
Gör proven på nätet istället för att traggla i boken, du lär dig det du behöver till provet, och du kan lätt googla ett eller annat ifall du behöver.(Det lär du dig också av). Se dem som en alliance på wow, eller ett syskon på Candy Crush. Du måste vilja krossa denna personen, gör det till en sport. Tävla med dig själv, eller en polare.

4.
Repetera Steg 3.
Att göra proven är självklart inte kul i början, men se det såhär. Tänk så otäckt gött det kommer kännas när du tagit ditt körkort, och hur du ska visa folk hur jävla bra du är!
Min taktik blev såsmåningom att koppla telefonen till husets Wifi, lägga mig i soffan, och bara köra på. Ge dig fan på att klara proven!
Är det svårt? Gå tillbaka och kolla vilka frågor du hade fel på, och tänk extra mycket på dem, sätt dem i sammanhang så du inte glömmer dem. Jag vet om någon, jag fick göra repetitionsprov 1 63 gånger innsn jag klarade det första gången. Men jävlar vilken koll jag hade på frågorna efteråt!

Jag Hade För Övrigt Alla Rätt.

Hör Gärna Av Dig Om Hur Det Gått För Dig, Eller Du Undrar Något!

LYCKA TILL!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina få men ack så speciella läsare!

Sitter nu på min författarplats nummer ett när det gäller den här bloggen, precis, bussen.

Sedan mitt senaste inlägg har det hänt en hel del, jag har firat tre underbara månader med min kärlek. Har varit på gymmet färre gånger än någonsin tror jag. Jag har skrivit en inledning till gymnasiearbetet.. Och jusste, JAG HAR KÖRKORT.
Nu har jag ju haft det sen tidig december, men känner ändå att det är värt och nämna😊.
Kommer under dagen att försöka göra ett specialinlägg, riktat till alla ivriga körkortspluggande studenter! Där jag tänker dela med mig av mina knep till hur du tar ditt körkort på första försöket. Och dessutom får alla rätt på proven. Några enkla steg, i såväl övningskörningen, som det skrifliga.

Idag tänkte jag skaffa mig ett välförtjänt A i historia, gymma riktigt ordentligt, prova Maxims proteinpulver, åka ambulans till en spelning samt hinna gulla med min flickvän.

Nu är jag snart framme med bussen, men updatering kommer förhoppningsvis under dagen!

Slänger även in dagens låt till gymmandet och ett par bilder utan sammanhang!

Hej sålänge!❤️❤️Likes

Comments

Tjäna!

Onsdagen här nu kommen och inte fan he man fått mycket gjort..
Farsan sticker nu till Polen och jagar gris medan jag sitter hemma o pluggar😭
Då så kan jag äntligen säga att j.. Vänta lite, måste bara tråklla upp en snus så jag vaknar till liv.. Helvete.. Nu glömde jag vad jag skulle säga med.. Skit samma, nu börjar jag så får fortsätta detta inlägg senare!
Hej hopp och förlåt för min otydlighet!

Hinner iaf med dagens låt!
En riktigt mysig goding såhär i höstblåsrövregnrusket..Likes

Comments

Hej igen en sån här sketen kall och regnig tisdagmorgon! Medbrant sitter på bussen och lyssnar på Taylor Swifts nya album 1989. Jag köpte deluxversionen i både digital och fysisk form då jag helt enkelt vill kunna lyssna och stödja Taylor digitalt såväl som skivmässigt. Anyhow!
Jag försökte förbeställa plattan och lite annan merchandise på Taylorswift.com. Men de skickade endast runt U.S.A vilket pajjade min värld något..
Så jag fick beställa på CDON.COM istället, dem har ju ändå skitsnabb leveranstid tänkte jag så jag beställde även 5 andra Swiftalbum. Men oj så fel jag hade..
Sitter nu mer än en vecka efter releasen utan plattor.. PostNord skall ha skickat mitt paket men inget har synts till..
Men jag får väl klara mig med mitt digitala deluxealbum sålänge.
Jävlar I Helvete Vilket Album!
Bästa plattan jag hört på länge måste jag säga, way to go Taylor!

Skall även ta en förhoppningsvis sista körlektion idag och boka uppkörning/uppskrivningstid!
Körskolan ville prompt att jag skulle köra med dem en sista gång då jag inte varit där på ett tag.
Kan inte med ord beskriva min längtan efter körkort..
Men snart så!
Jag och min älskade roadtrip❤️♥️❤️
Dock blir Dagens Låt följande eftersom jag har vissa svårigheter att länka någon som hoppar av Spotify.. Men mer om det i nästa inlägg!

Likes

Comments

Tjena sk bloggen
Dags o börja igen i suppose
Ville bara börja bloggandet med att säga att jag är rätt lycklig just nu. Trots at jag sitter på bussen i ösregn en måndag efter lovet.

Lycklig Död - Faråker

Likes

Comments


💘REAPER OF SOULS💘

Då var man tillbaka efter diverse tid som inaktiv, och hade uppskattat förslag på ämnen ni vill jag ska skriva om ifall sådant är önskat!Dags att berätta om dagen ja.. Well..
Much Like!

Spräckt läpp, Knäckebröd, och Protein!
Det är väl huvudrubrikerna för dagens inlägg
Min dag började med att min J*vla r*vtelefon inte ringde, (Precis som vanligt). Gött nog var farsan kvar hemma och kunde skjutsa mig!👌 Sedan handboll på idrotten så Sheldon (F*CKING SLENDERARMS) armbågade mig i käften så jag fick tugga av min egen läpp för att inte kvävas av den. Much hurt.  
Sedan blev det fotboll med Abbe o Filip! Retard kick supreme!
Matte i 4 h... Säger sig självt.

Gym med Johnnieboy!
Slog troligtvis rekord i hur många av actics pumor samlade på minsta möjliga yta! Tänk dig en fruktsallad.. Fast bara körsbär! och ifall du mot all förmodan inte tycker om dem så.. Tänk dig alla snygga tjejer du ser på bussen ibland, på samma buss!
Such Good!
Ska väl förhoppningsvis våga dra fram en kamera på gymmet så de enstaka fansen som är intresserade för sig en glimt! 

Procentuellt sett ser min morgon ut såhär!

              Vakna   Välja kläder   Äta    Knyta skorna   Spegelrelaterat

                10%           60%        5%           10%                    15%

Ja, Jag har en grov beslutsångest angående kläder... Och ja, det blir oftast ett ''mindre'' lyckat resultat då jag får mindre panik och har på mig alla plagg samtidigt, men är lik förbannat tvungen att välja det understa då det är det ända som inte är dränkt i  ångesttårar (Nytt ord). 
Veri Straight! 

Och jag kan väl bara hoppas att det finns någon som känner ett lika starkt hat mot att knyta skor!
Fyfan!

REAPER OF F👿CKING SOULS!

Förbeställde DiabloIII Reaper Of Souls Idag! 
Väntat i 3 år på denna stund och GAAAAAAAAAAAAAH så gött det känns! Cm Wizard till Frozen orb build... Mixed Feelings:- Stina Laurell

Adda mig på Medbrant#2140


Ani-Haow!

Dagens Låt!

Count on me - Mat Kearney

Klicka! Verkligen go! ^^

Tack Föra Idag! Synes Imorrn!

Slutar dagen med the one and only! Taylor Fucking Swift!
Likes

Comments

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Alla!

JAG SKA TILL FUCKING L.A!!
Slänger in ett mer specifikt och öångt inlägg imorrn!

Ska pröva att göra nån typ av badsyncvideoinlägg  nu!


Likes

Comments

Morr'n morr'n folks!

Sitter denna efterlängtade Måndag på bussen till en dag fullspäckad med matte, teknik, Engelska och annat roligt!

Hej Timmie, Olivia, Patrik, Felicia, Albin, Peber, Big J Janne! Trevligt att ni åker samma buss som mig ;-)

Tiden går snabbt när man har roligt och snart är det ju sportlov fan! Får se vad som händer och man kan ju inte mer än hoppas att något kul händer!

Sorry for being inactive o ska försöka bli bättre på det i framtiden.. Att inte vara inaktiv då altså!
Bildbomb kommer så fort jag får tag på datorn på skolan!

Ber även om ursäkt för eventuella stavurkukningar i o med att jag e på telen!

Ny favvofilm för övrigt!
WRECK IT RALPH!
Helt sinnes bra och kommer inte glömmas på långa vägar, en ny klassiker heöt enkelt!
"It's kinda hard to love your job when no one seem to like you for doing it" -: Wreck it Ralph
Låt för dan kommer också via datan så ses strax och ha en trevlig. Vecka sex allihop o tack för att du tittar in!


  • 301 Readers

Likes

Comments

Nämen god morgon allt folk!

God jul och god fortsättning på er! Det har ju inte precis varit något överflöd med inlägg de senasta veckorna precis! Det har bara varit mycket o göra antar jag!
Hur som helst har julen varit kanonmysigt då vi faktiskt aldrig gick under! (Bortsätt för Justin Biebers fans modell yngre.)
21:a var en helvetes kul dag/natt som spenderades med lillebror Alfred "Alfons" Bjärudd, Mikayla Canada, Sarah Gustafsson, Och Lelle efternamn XD. En av de roligaste nätterna i mitt liv! Firade sista julen i gamla huset.. Aningen tungt men With great changes comes great possibilities! Fick aldeles för mycket julklappar! Bland annat ett Wow headset som skapat en del skratt och glädje, Le gopro hero 3 black adder edition maddafakka, assassins creed 3, och pengar till L.A resan som jag förklarar i ett senare inlägg!
Nyår var helt jävla EPIC då gamla gänget gick ihop at axels place, bestående av mig, Axel, Alfred, Patrik, och Sanna! För mycket dricka och för mycket raketer/ skojj! Berättar även mer om det nästa gång då min buss anländer nu till kära LBS!

Dagens låt!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Likes

Comments

Hejjah folks ! snart går jorden under.. .så man får la bomba in lite bilder innan slutet!

EGOGEGOGEGOEGO


Ma awsome friend Mikayla!

Toya!


O dagens låt är!:
 


Likes

Comments