Header

​Tjenare!

Dåligt med uppdatering men skyller på att det är fullt upp :D

Idag har Volvo varit här för att filma oss i vår serie "Mechaminds", där man kan följa min, Adrian och Victors väg hit ner till Malmö. Vi får se hur det går. Förresten släppte vi andra delen i den serien igår, kolla in den om du inte gjort det! https://www.youtube.com/watch?v=yEydgLoSIao


Har också editerat vlogen för andra dagen i Malmö, i nuläget spelar jag in nytt material till denna dagen. Har också hunnit med en promenad, tävling och middag på Subway. Glömde jag något nu? Säkert! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har tillsammans med Adrian och Victor gjort ett par videos ihop med Volvo där vi berättar lite om Mekatronik, Euroskills och liknande. Andra vloggen släpper vi idag!

Och för er som missat första episoden :)

Likes

Comments

​Hej igen!

Vill påminna om att yrkes-sm finns på det flesta olika social medierna, så som snapchat (@yrkessm), instagram (@yrkessm eller #yrkessm) samt Facebook, även där "Yrkes-SM".

Aut.se, vilket är Mekatronik samt industrielektrikernas tävlingsarrangörer skriver lite på deras hemsida om vad automation är och dylikt, där de även rapporterar om dagarna här nere verkar det som. Spana in det vettja! 

Det kan vara så att jag leker fotomodell där med...

Likes

Comments

​Jadå, klockan är strax efter halv sex och vi är tillbaka på hotellrummet. Eller nu är klockan snart hel för jag blev lite avbruten... Iaf vi har tävlat hela dagen vilket var ganska stressande för att nu vila tills imorgon. Innan dess skall vi käka och jag skall försöka klippa film och lägga ut bilder här på bloggen samt instagram. Häng med vettja!

Likes

Comments

Likes

Comments