Just nu är motivationen på bott, inte bara träningen utan allt. Men visst har jag tränat minst varannandag, är bara tvungen att pressa mig riktigt hårt. Sånna här vardagliga saker står mig upp i halsen ibland, disk, städ, tvätt det tar liksom aldrig slut och visst släpper jag på det ibland, men då växer det ju sig bara ännu värre! haha. Gud va skönt det hade varit för bara ett par dar få "VARA."
(Sen lovar jag att jag hade tröttnat på det. också) haha ;-)

I november börjar Shad på dagis och jag är på jakt efter ett nytt jobb, jag är villig att göra Vad Som Helst, bara jag får komma ut i arbete. Även om det är jätte mysigt o vara med Shad hela dagarna så ska det bli skönt med förändring, det tycker säkert Shad också! :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen har vi varit och köpt en ny byrå och spegel, vi blev jätte nöjda med resultatet! :-)


Likes

Comments

Nyinköpta skor med ordentligt stöd i hålfoten + mina ilägg ska nog bli riktigt bra! :-) Bara vänta ut att knät ska bli bra, så att jag kan ut o provspringa. :-D Ikväll blir det cykling.

Likes

Comments

Ökade 10 min på cykeln idag, så 40 min sammanlagt blev det i medeltempo i varierat motstånd och mot slutet tog i jag i extra. Sen avslutade jag med benlyft och på "magbrädan" som jag kallar den Power Plank och jag lovar dig att den är dödsjobbig!! Har bestämt att jag iallafall minst ska göra 30 st varje dag tills vidare. 

Hade egentligen tänkt springa idag och oj vad lätt det gick! och kul! Fick dock stanna och promenera hem igen efter bara 1 km, men fast besluten om att sätta mig på cykeln istället. 
Kändes nämligen som hela knät skulle svullna upp o de gjorde ont. Läste lite om det och antar att jag överansträngt knäsenan. Så det får bli cykling ett tag (och under tiden investera ett par bra skor) tills jag kan springa igen. 

Ikväll blir det att se film, Good morning Vietnam med Robin Williams.... ♡ r.i.p


Likes

Comments

Håller på och fixar i våra sovrum, och det ska bland annat köpas en ny säng och inredning. Kul! Men, det är ju så SVÅRT att bestämma sig för vad vi vill ha. ;-)

1. Denna sängen har funnits i mina tankar länge, vill ju gärna ha en vit säng och jag tycker den här är jätte fin. MEN, det finns ingen förvaringsutrymme under och det är svårt att komma åt att dammsuga.

2. kontinentalsäng. positivt? negativt? snygg? ....då kommer även en tillhörande förvaringslåda/box köpas till.

3. Enkel, lite tråkig... kvalité? Finns tillhörande lådor att köpa till och skyva under sängen.

4. Enkel och fin. Negativt är att det kanske är besvärligt att få till en snygg bäddning vid gallren bak?


5. Bra förvaring, men dock varken den stil eller färg jag tänkt mig...

Likes

Comments

Den där tappade blogglusten berodde till stor del av att jag faktiskt inte mådde bra och på påskhelgen blev jag så dålig att jag fick åka in och akutopereras och med vissa komplikationer efteråt har det tagit tid att återhämta sig både fysiskt och psysiskt. Men nu, känner jag mig redo på att på riktigt stärka min kropp igen, trivs inte med mig själv när jag känner mig svag i kroppen.
Så nu har jag börjat träna försiktigt (riktigt otränad, men tack o lov så finns det en grundkondition nånstans).

Såhär ser det ut efter 2 veckor:

fredag: 30 min cykling + styrka

Lördag: promenad ca 1 1/2-2 tim (långsam)

Söndag: -

måndag: promenad

tisdag:cykling 30 min + styrka

onsdag: snabb promenad (ca 3 km)

torsdag: snabb promenad (ca 3 km)

fredag: snabb promenad/jogga (ca 3 km) (snitt 9min/km) cykling 10 min (varav 5 min snabb) + styrka

lördag: promenad 3,7 km

söndag-

måndag: gå snabbt/jogga 3 km (8.40min/km)

tisdag: cykling intervall 30 min. magbräda 30 st. Genom svettig! ;-)

onsdag: -

torsdag: -

Idag: ????

Bild: Vad kallar man den här? påminner om crosstrainer men man cyklar istället. Den ger superbra träning! Fyndat på second hand 100 kronor! ;-D

Någon som har förslag på när och hur jag bör öka på träningen? Började med intervaller på cykeln i tisdags. På bara 2 veckor känner jag stor skillnad på kondition och styrka!

Likes

Comments

i onsdagskväll var mamma/mormor här o hälsade på oss, vi såg på farmen ihop och Shad tyckte de va riktigt skoj att få busa med sin mormor. :)

Tiden går så snabbt! Hinner knappt med, det är redan Mars och Shad är snart hela 9 månader!

Har lust att åka o köpa ett par pumps jag har kollat ut, får se om de blir en snabbis till överby imorgon. Hade behövt köpa några kläder också, de är sååå jobbigt att känna att de inte finns något att ta på sig. Allt känns så gammalt, o de är de verkligen, på tiden att skänka bort o köpa nytt till garderoben. :)


  • 121 Readers

Likes

Comments  • 123 Readers

Likes

Comments

kämpar så byxorna åker på svaj ;) Det går att ta sig fram, men det är lite besvärligt och jobbigt tycker Shad. :)

Så fort vi är klara här tänkte vi ta o åka ut till pappa en sväng och hälsa på. :)
  • 120 Readers

Likes

Comments