1 låda Valpolicella och 1 låda Rosso. Hmm, det blev 12 flaskor vin. Ibland är jag ruskigt snabb på att beställa för mycket.

Kanske inte behöver alla dessa lådor av alla de slag som till slut stalls på hög hemma.... Torsk på vinlådor


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hatar poker! Nätpoker! Jag hatar hur det fördärvar ungas liv! I flera år har jag kämpat för en person som står mig nära att inte spela. Det går i perioder. Jag har ställt upp, jag har slitit mitt hår, jag har gråtit, vi har bråkat nätter igenom. Sagt riktigt dumma saker. Idag väljer jag mina ord för jag vill inte att de elaka orden ska vara det sista jag kanske har sagt.... Vem vet?

Hur kan man tro att man har kontroll? I början efter ett långt uppehåll kanske man håller I tyglarna men sen släpper man dom när man är torsk i tron på att om jag fläskar till det så vinner jag tillbaka. Det enda man är och förblir är en förlorare.

Jag har varit stöd på spelberondemöten, vad trodde jag? Att det skulle ta bort berondet? Ja för ett tag gjorde blev det så. Kom bort i från de andra som fortsatte att spela. Den dagen du sa att du träffat XX så blev jag kall, jag förstod att det var på gang. Men du är vuxen nu, du ska betala dina egna räkningar, lånen på din första lägenhet. Det gick 2 månader från det att du flyttat innan du satt där igen... Spelet tog över igen.

Jag är trött, ledsen, krossad. Jag har inga ord, vi hjälpte dig en månad när det hade gått åt helvete. Du lovade att det inte skulle ske igen. Det gick en månad sen brann det av igen och nu sitter du där i skiten. Det var sista gången vi hjälpte dig, skulle det hända igen så skulle vi kappa kontakten med dig! Vi måste stå för det nu. Vi måste kapa. För att vi själva ska kunna ta tag i våra egna liv.

Med sorg i hjärtat, djup sorg så säger jag hejdå till dig!

Likes

Comments

Mitt ljus i vardagen är du! Jag längtar efter att få ditt samtal varje dag när jag sitter på kontoret. Det är det bästa samtalet på hela dagen.

Arbetsdagen lider mot sitt slut och precis som igår vid den här tiden är det exakt 1 timme kvar. Dagarna som går är vårat liv.

På lunchen gick jag i gallerian för att se om jag kunde hitta något kul.... Men nej verkligen inte. Inget jag fastnade för. Sen lackar det ju mot jul och varje skyltfönster är fyllt med myspys kläder, eller rättare sagt sovplagg, tofflor och morgonrockar. Inte riktigt det jag var ute efter direkt. Aja, lite stolt att gick därifrån utan att jag spillt en krona på ett begär jag har svårt att motstå. Shopping.... Jag måste bara lära mig att tänka efter innan. Så det blev en sväng på ICA för att handla lite lunch endast.

Klapp klapp på axeln! Fan, ibland är jag rätt bra iaf. Ska se hur länge det håller i sig. Bäst att träna, jobba och sova. Ja något glas vin kan man ju ta också för att höja spänningen lite. 😃

Ikväll blir det 18-års kalas. Träffa lite släktingar, ska bli spännade. Återstår och se om det blir en dum kommentar eller om man fär höra något positivt!

Hela min kropp skriker efter kärlek, så min älskade, ge mig kärleken jag behöver.

Likes

Comments

Hur lång kan en arbetsmåndag egentligen vara?? Jag har varit trött hela den är satans måndagen! En oro som har bitit sig fast i min kropp. Jag måste ta tag i det som fullkomligt kväver mig! Jag vet bara inte när, när det bästa tillfället är. Eller det är aldrig ett bra tillfälle att ta i sånna saker som kommer att starta ett världskrig.

Ett krig jag inte kommer att vinna, jag kommer att gå blodig därifrån, skadad och sargad! Men jag har mig bara själv att skylla. Men jag vill inte förlora det som betyder mest i hela världen, jag vill inte förlora min kärlek. Jag är dömd sen långt innan!

1 time kvar av arbetsdagen. Låt det gå fort. Ingen träning idag heller. Glömde allt hemma, ingen träning i morgon heller, det är tydligen ett kalas på min träningstid som vi måste gästa... Ingen träning på onsdag heller, vad händer med mina inrutade pass? Gråter stilla för mig själv....En del roster: Men vad bra, då får kroppen vila... Okej!!

Kör bara kör!

Likes

Comments

När ens hjärta gör frivolter, när man blir så varm i hela kroppen, när leendet går från öra till öra. Ja det är då det är som bäst! Äntligen fick jag ett sånt sms som innehöll allt det där. Blir så lycklig, jag behövde det. Mer av sånt, jo man tackar. I kväll vill jag till sjunde himlen. Min älskade, följ med mig dit.

Vi behöver det!

Mitt hem ska i kväll vara fyllt med brinnande ljus och jag kommer att vara dig nära nära för nu kommer helgen!

Likes

Comments

Nyfiken I en strut så jag håller på att gå av. Någon provjobbar på ett företag och jag har inte hört ett knyst därifrån. Nu kunde jag inte hålla mig längre så jag slängde iväg ett sms i hopp om att få ett litet svar.

Annars är jag själv inte perfekt, jag har brister och fel därför vill jag inte dömma andra. Verkar även som att jag har blivit en snudd på senil... Glömmer från den ena sekunden efter den andra....

I går var det ju match och ingen har väl undgått att det var mellan två stjärnor och att vi, lilla Sverige inte får spela VM. Så jädrans tråkigt! När 2-1 nätades var det en svettig tjej som stretchade ut hela kroppen och armarna upp i luften och jag bara skrek rakt ut....JAAAAAAA Det kändes som att vi kanske kan fixa det men ack, den lyckan fick vi inte behålla länge. Det liksom bara dog. Det bara avtog.

En dusch så härlig efter ett svettigt cirkelpass fick avsluta kvällen. Det var bara att krypa ner i sängen och släcka ner sina blå ögon brevid den man jag älskar av hela mitt hjärta. Always kiss med goodnight!

Likes

Comments

Ibland blir det så även fast man inte vill gå åt det hållet. Jag vill inte leva begränsat, har aldrig gjort det och nej, jag vill inte det. Livet tar ibland oanade vändningar, vad det än kan gälla. Hur det än blir så kommer jag att älska dig lika mycket som vanligt. Nu när man ser i backspegeln så har vi haft underbara år tillsammans med mycket glädje. Ska vi nu ändra våra rutiner till det sämre.

My god! Det vill jag inte uppleva, jag vill att vi vinner över detta och blir bättre på det vi redan är bra på.

So keep on moving! I love You!

Likes

Comments

Men inte mer viktig än någon annan!

Veckorna rullar på i rasande fart. Solen skinner idag. Bättre än igår när regnet öste ner. Okej, batter med regn än med en massa snö. Varför är jag så uttråkad? Jag lider utav att vara så uttråkad som jag är just nu, har varit det ett par veckor. Kan inte riktigt ta på vad det är som gör mig så jädrans bitter. Glädjeämnet i veckorna är träning! Där får man ut så mycket av allt!

En bra vecka hade jag tagit flyget till en strand som innebär sol och bad! Men när allt är som det är , när allt är oklart, ja då får man snällt sitta och vänta. Ovisshet är något jag ogillar skarpt. Kan man inte bara få vara glad och nöjd? Snart två månader har gått oss förbi och jag känner att vi glider ifrån varann. Jag saknar dina samtal, jag saknar dina mess. Jag undrar hur du själv mår inombords, hur tar det här på dig? Jag mår nog sämst av alla. Och jag är inte ens berörd av det i praktiken, men jag är berörd på mitt sätt!

Vi ska ta oss igenom detta tillsammans, det måste bli bättre, jag behöver det, du behöver det, VI behöver det!

Likes

Comments

När man verkligen väntar, alltså bara väntar på ett kärleksfullt sms. Någon som bara säger ett vänligt ord. Just idag är en sån dag som jag känner att jag behöver det. Kontoret är som det alltid är. Alla stirrar in i sina skärmar och är i deras egen värld! Hallå, vi är här och nu, uppskatta personen/personerna som befinner sig på samma plats som du själv. Hallå, stanna till en stund, byt ett par ord med varann, ge varann ett leende, mottagaren tar emot det och kommer att bära med sig det hela dagen. Det kostar ingenting, faktiskt helt gratis. Och du själv känner dig bra! Give and take

När man tar saker förgivet, då har man förlorat. Förlorat sin egenskap att uppskatta det lilla. Det lilla som springer f

Idag vill jag ha kärlek och ömhet, hungrar efter det, vet inte vad som ligger bakom det men jag känner en stark känsla av det och det släpper inte taget om mig.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och den jag möter eller stöter ihop med på vägen dit ska få ett leende av mig och ett par vänliga ord! Det är alla värda! Glöm inte det

Take care

Likes

Comments

Känslan i kroppen efter halva veckans träning är just nu... perfekt! Vill bara komma iväg och träna ännu mer. Härliga känsla, don´t leave my body!! I kväll är det dubbelpass, mao drick mycket vatten innan. Sista passet är lite av förjävligt faktiskt. Eller faktiskt rent ut sagt mördar-förjävligt! But someone have to do the work, and that's ME and only ME 😄

Dagarna går annars ut på att jobba och jobba och ja just det, jobba. Sen är det gymmet med träningspass och därefter lite kväll med familjen. Dunk senare ner i sängen. Vad hände? Spelar egentligen ingen roll. De här kommande månaderna är ingenting för mig i alla fall. Så de kan gå fort forbi, det gör mig inte ett skvatt! Ogillar mörker och rusk!

I morgon är det utmaningen som smäller. Har utmanat min son. Vi sak spinna lite tillsammans. Kul att få med honom. Det är ju bara det som gäller. Jag vill att han även provar på pass också och inte bara pumpar maskiner. För min del blir det dubbla spinningpass. med en 15 minuters återhämtning mellan. Jag hoppas han får plats på första passet då kan jag avboka mig från det andra och vara med på BodyBalance... Men det återstår och se om det blir några avbokningar.

Så till alla er där ute, Keep up the good work

Likes

Comments