Idag bjöd min kärlek på en god lunch efter att pass armar på gymmet ❤
Efteråt blev det lite Pt jobb på gymmet ironworks , där jag efter arbetstid fick myspysa med min finaste väninna ❤ känner mig så lyckligt lottad som har ett grymt arbete , de finaste vännerna och det största av allt kärleken.
Löööve u all ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ingredienser:

PORTIONER: ca 15-20 st

Chokladbollar
2 paket oreokakor (à 154 g)
200 g färskost (Philadelphia ost, original )
- slå sönder oreokakorna till smulor och blanda med osten.
Lägg sedan i frysen ca 15 min tills de stelnat lite.

Till garnering:
500g mjölkchoklad (mörk)
Rulla bollarna först i den smälta chokladen och sedan i strössel alt hackad mandel eller annat gott som du tycker om.

Så enkelt och beroendeframkallande 😋

Lycka till🤶🏻

Likes

Comments

Då är denna tävlingssäsong över! Första men inte sista!
Det är svårt att ta in att jag på tre veckor har tagit 3 guld i grenen Bodyfitness! Svårt att förstå att man besitter den fysiken som krävs för att få vara bäst på scen. Det har varit en fantastisk resa. Mest har det varit upp , o inte så mkt ner. Har träffat en otrolig mängd fina människor och fått fantastiska vänner , utvecklat mina tränings och kostkunskaper. Lärt mig att gå i klackar😂😂😂 osv. Och det som har gjort att det tagit så många år för mig att ta steget in i tävlingsvärlden var ändå kosten som jag inte trodde mig klara av pga att jag är en sån livsnjutare. MEN jag fixade det ! Och det var inte alls såå svårt att genomföra som jag trodde. Visst har jag haft en bra diet( mkt tack vare den goda fysik och form jag var i från början) men det har så klart varit lite upp och ner. Man o ser att man blir ganska låst under ca 6 månader, till matlådor, promenader och gymmet. Att man oxå som vilken atlet som helst som vill nå Toppen måste offra mkt tid,familj , vänner , arbete . Men nu när det är lugnare igen kan man ta igen allt och ge dubbelt så mkt tillbaka.! Jag älska min sport och kommer tävla mer men jag älska oxå mina nära och kära , och nu är det deras tur😍❤

Likes

Comments

Hej!

Bjuder på en liten glimt från fotograferingen i helgen. Det var jätte svårt att stå framför en kamera, men roligt va de😀.

Pöss på er😘

Likes

Comments