Hej...
Jag har idag bestämt mig för attackera blogga. Eftersom jag bollhar från mobilen så ska jag ta bort appen men jag kommer någon fång gå in på datorn (KANSKE) det var inte så kul som jag väntat mig att blogga så därför kommer jag sluta!! Hoppas ni har tyckt om min blogg och det är nog ingen som blir sur på mig att jag slutar!! Ha det bra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är det någon som har biljetter till The Fooo men inte vill ha de för isåfall kan no he de till mig!!!!

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Jag har inte bloggat på typ skit länge men det är inget jag vill gå ut med här!! Skit samma!! Jag har skaffat Ask!! Men jag är ändå lite töntig och vill inte säga här vad jag heter för vill inte ha något hat!! Vill ni fråga något får ni leta upp mig!!! Det kanske ingenjör så svårt men ändå!! Hoppas ni gillar att jag bloggar igen och så hörs vi KRAM!!!

Likes

Comments

Hej!
Idag ska jag skrämma folk på en spökvandring! Ska ev va med en kompis så det kanske kommer lite fula bilder och så!!

Likes

Comments

Hej!
Ska snart till Gbg och kolla på The Fooo!!! Kommer bli så sjukt roligt!! Hoppas ju såklart på en bild och autograf och sånt där!!
Outfitten:
Tröja: Massimo Dutti
Byxor: Lindex
Hoppas ni har det bra så hörs vi!!!

Likes

Comments

Hejsan!!
dig hat jag varit i råda och haft en prova på ridning där massor av barn kom! Asså fick gå typ 70 ggr där fram och tillbaka! (Det var ca 70 som kom)
Taggar som helvete tills imorgon, för då ska jag och Linn åka till Gbg och se The fooo!!! Hoppas på bild och autograf!! Kram!!

Likes

Comments

Tjena!!!
Idag ska vi åka hem :( vi åker typ tre till tåget och åker halv fyra eller något! Men jag ska köpa lite smink innan vi åker hem :) har inte köpt något! Eller jag hoppas det iallafall! Ha det gött och ät sött!

Likes

Comments