- vecka 3 Refitness Nyårslöftet -

Health and stuff

Förra gången jag uppdaterade så fick jag en kommentar om att det hade varit roligt att läsa mina förväntningar på Refitness Nyårslöftet och se om det levt upp till mina förväntningar.
Tänkte att jag slänger in det den här gången istället!

Mina förväntningar: Det är väl lite som jag känt de andra gångerna som jag gått på kostschema att man tänker att det ska bli superstrikt och hårt och att man måste följa det till punkt och pricka. Med träningen har jag väl känt mig nervös eftersom det varit nytt för mig med styrketräning så jag kände att det skulle vara superjobbigt att komma igång i gymmet.

Hur det faktiskt varit: Alltså det finns en receptbank där man kan söka på olika recept och dessutom kan man söka efter livsmedel för att se om det är okej osv. Det är väldigt bra för annars hade jag tyckt att det är svårt med kosten att hitta på olika varianter på maten så man inte tröttnar. Sen har det blivit att jag gjort det enkelt då jag inte har haft lust att laga maten. Men det är helt upp till mig.
Träningen har gått bra ändå, var nytt och lite läskigt men det gick ändå bra, har till och med varit i gymmet själv en dag. (Kör ihop med en vän annars så ofta vi kan).

Maten: Som sagt har haft det enkelt för mig alltså gjort enkla maträtter rakt av. Men ska försöka prova på något lite annat nu, ska göra mer matlådor idag. Men det går framåt och även om det är jobbigt emellanåt så är det helt okej.
Träningen:
Har gått bra, har gått på en del gruppträningspass nu istället för gymmet men huvudsaken är att man får in träningen. Veckans träning har jag inte planerat än.
Måendet:
Upp och ner, varit annat runtomkring som gjort en både lättad, glad och helt nere vilket har gett mig känslor att jag vill fira/trösta med någon god mat (dock inte brutit kosten). Resultatet på vågen gör att man vill fortsätta kämpa!

Hittills har jag gått ner 2,5 kg och minskat 3,5 cm i midjan.

bilder tänkte jag dela med mig av halvvägs samt i slutet av dom här veckorna så dom håller jag på lite till :D

Gillar

Kommentarer

frubergh
frubergh,
Så grymt kämpat! Det här klarar du galant 😍
nouw.com/frubergh
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Tack så himla mycket 😍😍
nouw.com/mcsoderholtz
seagullcrying
seagullcrying,
Satan va bra kämpat 😊 Matlåda är bra, men satan va lätt man tappar insperation för att laga någor roligt som blir kul både till middag och till matlåda
nouw.com/seagullcrying
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Tackar 🤩 ja men precis, därför det blivit enkelt nu för vet inte hur man ska variera maten :/
nouw.com/mcsoderholtz