- 100 frågor, 10 dagar - dag 1 -

Bloggutmaning

Jag tänkte jag skulle hoppa på Madde's utmaning där man ska svara på 100 frågor om sig själv på 10 dagar!
Tycker det var en rolig idé så klart man vill hänga på!
Här är mina svar på första dagens frågor:

Vad heter jag? Jag heter Michaela, kallas för det mesta för Micha eller Mickis (ibland Millaela av min mor som blandar ihop Milla - min storasyster, med mig haha). När jag var yngre så ville jag ett tag heta Michelle, bara för att jag tyckte det var så fint.

Hur gammal är jag? Jag är född 1992, så jag blir 29 år i November.

Vilken stad bor jag i? Kumla som ligger i Örebro län, ca 10-15 min från Örebro. Är från början från Askersund som ligger ca en halvtimme från Kumla. Flyttade hit 2014 pga jobb.

Hur bor jag? Vi (jag, sambon och Mollan) bor i ett radhus med 3 rum och kök.

Familj? Min sambo och Molly, sen har jag min familj som består av Mamma, min storasyster (med familj) och min storebror (med familj). Samt så har jag sambons familj som även dom är min familj, beror på hur långt man ska tänka haha. Där är det iallafall hans Mamma, pappa och två bröder med familjer.

Har jag husdjur? Ja min/vår älskade Molly, vår Welsh Corgi Cardigan-tjej som fyllt 10 år i år. Hon har varit med mig sen dagen jag tog studenten. (läs; dagen efter när jag var för bakis för att följa med och hämta henne haha).

Är jag pedant eller slarvig? Ska jag välja på pedant och slarvig så är jag nog mer åt slarvig hållet, en pedant person skulle nog tycka att det är smutsigt hos oss emellanåt och ja, jag är inte pedant helt enkelt.

Vad är det bästa att bo där jag bor? Det är nära till en större stad (Örebro), man kan ta sig fort dit om jag jämför när jag bodde i Askersund. Det finns bra kollektivtrafik ifall det skulle vara ett måste. Jag har min bästa vän samt andra nära vänner här. Min mor bor snart här också och då har jag kvar min syster med familj i Askersund, min bror har jag så småningom i Umeå så dom har jag en bit till.

Finaste rummet? Jag väljer nog vardagsrummet eller altanen, det är de rummen vi spenderar mest tid i och de är de rummen jag är mest nöjd med.

Gillar

Kommentarer

MrsSimson
MrsSimson,

Kul att läsa dina svar! Visst var det en rolig utmaning? Jag är inne på dag 2 idag 😊

nouw.com/mrssimson
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Tack 😍 ja det var det verkligen 😁 vad kul jag ska läsa dina svar med 🙌🏻
nouw.com/mcsoderholtz
seagullcrying
seagullcrying,

Kul att lära känna dig ännu mer ju 😊

nouw.com/seagullcrying
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Vad kul att du tycker det 😍
nouw.com/mcsoderholtz
Madelena
Madelena,

Vad roligt att du hoppat på min utmaning 😊 Hoppas du fortsätter med de andra frågorna också.

nouw.com/madelena
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Jättekul att vara med på utmaningen 😃 det ska jag göra 😃

nouw.com/mcsoderholtz