Header

Att ha nån som förgyller ens dagar är det  finaste jag vet, och den här fyrbenta han gör det varje dag han är här, han är verkligen den där bästa vännen, den fyrbenta kärleken och den familjemedlemen man älskar mest av allt, självklart älskar jag mina föräldrar, vänner och släkt också men han här har det där extra som jag inte riktigt vet hur man ska förklara..
Jag är glad att jag har honom och jag är glad över att jag förhoppningsvis får ha denna energiknippen lång tid till, han är ju trots allt bara  5 år.
Man behöver inte ha pojkvän om man har ovillkorslös kärlek, visst vore det mysigt det också men jag har min lilla prins och det räcker gott och väl, jag menar jag behöver ju inte sova själv då han sover bredvid varje natt han är här vilket är ungefär 1-2 veckor i månaden, resterande tid blir ensamt men inget som skadar heller. 
Ser inte poängen med att söka kille som en del gör, utan det kommer när det kommer, varför brådska liksom. Puss och kram M 😘❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att växa upp och flytta hemifrån innebär väl att frigöra sig själv, göra sina egna val och misstag och lära sig av dom, ändå är jag öppen och ärlig som person mot vänner och familj osv osv, men ibland känns det som om man inte ska berätta saker och bara vara som en stängd bok, ja visst vill jag vara ärlig men ibland får jag bara känslan att andra försöker bestämma om jag ska göra si eller så, att jag aldrig får möjligheten att växa upp eller så, vare sig det gäller familj eller vänner eller vad som, så är det väl ändå jag som gör mina egna val egentligen..
Blir bara så trött på den känslan, ibland undrar jag ens varför jag stöttar vissa, om vissa inte ens kan stötta mig.
Hoppas att alla har en bra natt, kram M.

Likes

Comments

Jag är så oerhört lycklig med min bff, min prins, mitt allt, han finns alltid där oavsett vad, är så lycklig att du varit mitt bästa i dessa 5 år.
Jag skulle göra allt för dig så länge du är vid liv, mår som bäst med dig min lilla prins!❤️❤️
Du är inte bara en hund för mig, du är min bästa vän, min familjemedlem som jag älskar mer än något annat! ❤️ ❤️

Likes

Comments

Idag fick min pälskling sin provbox från doggyamore och han fann sin favoritsak därifrån och förra veckan fick jag hem mina byxor från wish som är oerhört fina och passar bra till hemmamys.

Nu ska jag återgå till att plugga vidare inför mitt prov imorgon, men kände för att uppdatera lite grann medan jag hade tid.
Kram M

Likes

Comments

Efter en lång paus från bloggandet så hade jag tänkt köra igång lite igen när jag har tid. Tänkte iallafall nu dela med mig av min nya favorit klänning som passar till bra många tillfällen som är ifrån Bubbleroom.
https://www.bubbleroom.se/sv/kläder/kvinna/bubbleroom/spetsklänningar/grace-lace-dress-white

Jag hoppas att länken kommer funka för alla som är intresserade.

Klänningen är super fin och otroligt skön, passar till studenten, passar till en kväll på krogen om man nu har den åldern inne, den går verkligen till många tillfällen och jag är super nöjd med detta köp, ångrar det inte en sekund alls.

Så jag rekommenderar verkligen till att införskaffa denna om ni känner att ni har råd och att det är något för er :)

Ber om ursäkt för skitig spegel.

Kram M

Likes

Comments

Krypit ner i sängen med bästa Rex efter en liten promenad, lite svårt för att somna så nu får det bli 1 eller 2 avsnitt av Xena - the warior princess säsong sex och sen hoppas på det bästa att man kan somna.

Serien är sevärd om man gillar lite gammaldags fighting liknande saker.

Mötet igår gick ju riktigt bra, sensim verkar vara en schysst grej som kan leda till praktik för min del vilket jag börjar hoppas på för att bara gå hemma nu och inte göra mycket på dagarna börjar gå mig på nerverna utav rastlöshet.

Att hoppa av skolan för 1 ½ år sen kändes som en bra idé då jag inte trivdes på kavelbro alls iaf inte med vissa av eleverna.

Är inte alltid bra på att välja bra vänner men det känns inte som en anledning till att man bara dömer en på en gång, går runt och ger mig bitchblickar eller pratar skit bakom ens rygg.

Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna det? Den frågan har jag alltid ställt mig och gör det än idag. Men kommer aldrig fram till nått svar och ingen som vill berätta heller för alla vänder mig ryggen för en massa rykten och en sak som jag själv var offer för men alla verkar tro att det var tvärtom att allt var ok för min del.

Många verkar tro det sämsta om mig och det börjar göra väldigt ont nu, om ni ska döma mig gör det rätt och lär känna mig först för den jag är innan ni gör något annat, då får ni tycka vad ni vill.

Sanningen om varför jag valde att hoppa är för att jag hade inte längre några vänner för att dem tyckte illa om mig för att jag var offer för en kille som var kär i mig men inte förstod ordet jag tycker om dig men bara som vän, så han gick lite väl långt.

Efter det ändrades allt och jag kunde inte längre stå ut, så jag hoppade av några månader senare för att jag mådde dåligt av att vara på kavelbro och ja jag hade totalt självmordstankar efter allt jag fick vara med om, men jag hade en viss vän som hjälpte mig att må bättre som i år högg mig i ryggen och tog bort all kontakt så nu har jag fått svårt att lita på andra och vet inte längre vilka som är äkta och vilka som bara låtsas vara min vän.

Med detta vill jag säga, var alltid på din vakt och lita inte på alla !

  Puss och Kram från M ❤Likes

Comments

Har pappas lägenhet för mig själv i förtroende på att jag ska sköta mig bra, vilket jag har gjort hittills och absolut kommer att fortsätta med så att det kanske händer någon mer gång då han åker bort osv.

Självklart är man sugen på att anordna fest men det kommer inte hända för när jag väl lovat att sköta mig så försöker jag alltid hålla det och det vore ju inte fel att ha lägenheten själv andra gånger.

Det som bara suger enormt mycket är att saker här hemma börjar krångla och jag fattar inte varför och då jag är kass på att fixa saker så får det vara som det är, det löser sig nog till slut ändå.

Och igår var det en riktigt tuff kväll, fyfan vad dåligt man mådde, men det är över nu.

Har inte glömt men släppt den värsta ilskan mot den bruden och det känns bra nu när jag samtidigt blivit av med henne.

Gick inte ens att lita på, men att man ska behöva vara otrevlig mot någon bara för att de ska sluta med att bli av med personen är ju rätt synd.

Vore ju så mycket bättre om man kunde sköta sånt på ett bättre sätt. Men det är och blev som det blev.

Inget mer finns att säga förutom att jag försöker vara stark och inte falla tillbaks till min värsta period i livet.

Än så länge har jag klarat mig underbart fint.

Likes

Comments

Idag torsdag har jag äntligen tid hos läkaren så nu kan jag säkert få svar på vad som varit fel på mig i två månader hit och dit, men innan det drar jag till lunden för att hämta bästa vän vid 10:40, sen blir det att direkt åka till billingevårdcentral och träffa min läkare som jag fick för denna gången.

Och säkert göra prover och allt möjligt skit för att få svar, är trött på att få så ont som jag får ibland utan förvarning så man nästan vill skrika för full hals tills man skulle tappa rösten helt.

Under den tiden får min vackra älskling/bebis vara hemma själv, som jag bara har hos mig fram till söndag kväll för då åker han tillbaks till mamma. Kommer sakna honom enormt då men är lycklig över att jag fått ha honom från onsdag fram till söndag som kommer.

Sen hoppas jag innerligt på fint väder så jag och bästa vän kan sola på baksidan efter mitt läkarbesök för magproblemen jag haft... Så man kan vara ute och bättra på brännan! 😉

Men nu blir det natten! Puss ❤️
Likes

Comments