Att jag har hittat en helt fantastisk man vet jag redan, de visste jag redan från första början. Allt han är och allt jag skulle göra för han och han för mig. Det har slagit mig att giftemål är inte de ultimata sättet att uttrycka kärlek på, kanske för vissa, men inte oss. Kanske vi gifter oss en dag. Men just nu så lovar jag att älska dig villkorslöst.  Lovar att göra allt för att göra dig lycklig.  Jag lovar att nästan alltid ha dina favorit lakan i sängen. Jag lovar att det alltid kommer att finnas ditt favorit schampo i duschen. Jag lovar att alltid knapersteka ditt bacon precis som du vill ha de. Jag lovar också att alltid köpa Fanta Exotisk till dig, förutom när du är sjuk,då du vill ha Coca Cola.  Att aldrig köpa bregott. Att det alltid finns Pågenlimpa hemma. Jag lovar att alltid massera dina fötter efter en hård vecka på jobbet. Att alltid förstå hur hårt du jobbar, hur det tär på din kropp och lungor. Att alltid förstå när du vill ha utrymme, och att finnas vid din sida när du vill ha närhet.
Jag lovar att alltid skratta åt dina skämt. Jag lovar att alltid ge dig tid till ditt tv-spel för jag vet att det är då du kopplar av.
Jag lovar att alltid köpa hem öl en fredag när det är slut. Jag lovar att aldrig kräva pengar av dig, aldrig att kräva att du ska sluta vara den du är. Kräva att sluta göra saker som gör dig lycklig.  När du är lycklig är jag lycklig.  Du gör mig till en bättre människa.

Likes

Comments

Hur jävla svårt ska de behöva vara?
Precis så tänkte jag idag medans jag stod framför alla dessa godsaker på jobbet. Alla mina härliga kollegor i kondis och bageriet står och kämpar mitt i natten (enligt mig) och jag vill inte äta de. Jag menar,.. jag skulle lätt kunna äta av de och någon bevisar att socker och vetemjöl bränner bort fettet på min lagom runda 42:a.
Men icke. En måndag är man sugen på allt, tamefan allt. Doppa en brödbit i ett paket smör? Japp! Äta sig svimfärdig på chokladbollar? Absolut.  Trycka en hel krans själv mellan kunderna? fuckin have at it! 
ähfyfan.
Känner mig sjukt tragiskt ibland faktiskt.  Känner kilona komma bara jag står för nära en kanelbulle.

Men.. Hur jävla svårt ska de vara? Vill du äta bullar, då får du nog lägga några tusen på en spinningcykel också. Eller vill du vara lite lat med enbart promenader ibland så ge fan i gluten och socker. Kolhydrater.  Kolhydrater som är så förbannat jävla smarrigt. Potatis,  pasta, smörgåsar.
åh..
Kolhydrater är ett ord som sitter fast i hjärnan.  Prova att äta fakir kanske?
Ja, hade jag haft en otroligt stark karaktär och inte ha behovet att underhålla mina käkar så fort jag får tråkigt så varför inte.
Ena dagen orkar jag, andra inte.
Hjärnspöken.

Likes

Comments