Åh vad kul att se att ni fortsätter kolla även fast den dåliga uppdateringen!! <3

Sista skolveckan innan lov och jag känner mest YES. Fy tusan vad har slääääpat mig fram sedan jul! Nä usch, tänk att jag överlevde det här, haha. Ny vecka imorgon och samtidigt som jag har några riktigt roliga saker så kommer även med det tråkiga, jaja sånt är livet.

Många frågat om helgens resultat och ja. Jag förstår det! Lämnar det utanför här ett tag, laddar om och snart reser vi oss igen.

GODNATT på er <3 /Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För vi befinner i Stockholm där gatorna saknar snö och vi kan springs runt i våra skinnjackor och skriva vår!!
Dagen har bestått av en välbehövlig sovmorgon, god brunch och shopping.
Ikväll står tacos och utgång på schemat, en väldigt bra fredag helt enkelt!
Slänger upp lite bilder på det som fick följa med hem när jag landat i lägenheten.
Kram
/Alicia

Likes

Comments

Hihi, ikväll är jag lite extra glad.

Alltså VA, redan fredag imorgon???! Galet snabb vecka!! Såå skönt. Imorgon har jag två lektioner, sen ska tre hästar ridas, allt ska packas, Connie ska duschas och friseras (haha) och sedan tävling på lördag! Kom på att min senaste start var i augusti, wow aldrig haft så långt uppehåll!! Planen på lördag är att få två avslappnade rundor. Helt kravlöst och bara känna på hur formen är och hur jag ska lägga upp säsongen och de andra starterna. Känns lite som att börja om, Connie är en helt annan ponny än i augusti. Men somsagt, hon ska få en trevlig "första" upplevelse där tygrosetten har noll roll :-) Dock känns det tråkigt att jag inte har nya sadeln och mitt nya tävlingsset(huuur snyggt som helsy!!!) inte heller hunnit kommit... Jaja, får köra på det gamla första starten ;-)
Natti!
/Moa

Likes

Comments

Och dagarna rullar på i en väldans fart och imorgon står torsdag och en resa till Stockholm på schemat.
Så jäkla skönt!!
Komma bort ett tag och bara vara, shoppa och äta god mat, ska verkligen se till att njuta och andas.
Denna vecka är praktiken slut och skolan tillbaka, känns väl inge vidare super kul men nu går det mot våren och ljusare tider, vårterminen brukar ju ha som tendens att gå lite enklare.
Dessutom står ju lite lov, röda dagar och aktiviteter på tur.
Hoppas allt är fint med er
/Alicia

Likes

Comments

Wiee Tjihoo!! Det löste sig på bästa sätt. Vi bestämde oss för att beställa en ergo X2. Fantastisk sadel helt enkelt :-) Hoppas bara att leveranstiden är snabb, behöver den ju liksom nuuuuuu. Tycker inte bilderna gör den rättvisa, men får visa er den sen när den kommit.

Connie hoppade dessutom kungligt! Hoppade upp henne och hon skuttade över 140 min lilla ponnyskrutt. Har även funderingar att testa annat bett vid hoppning, ska förklara sedan.

HAPPY wednesday, redan torsdag imorgon?!!

Bild nedan på sadeln och dagens idrott som bestod av klättring, haha!

Likes

Comments

JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV. Jag glömmer allt här och där, får åka som en tok hit och dit för att jag ska hinna plocka upp allt, suck.

Dessutom har jag fortfarande sadelproblem. Jag skulle ALDRIG ha en pessoa, vilken tror ni låg bäst på Connie? Jo en sådan. Dem modellerna jag vill ha passade tydligen inte... Ingen av dem kändare märkena är den formen som Connie, hon har faktiskt en något knepig rygg. Alltså den sitter verkligen tippen på Connie och jag sitter bra i den, MEN DEN ÄR SÅ FRUKTASNVÄRT FUL i färgen och sadeln i övrigt haha. Tycker den är värre än min förra... AHHHH blir galen, jag ska tävla på lördag och sen drar liksom säsongen igång? Orkar inte, imorgon ska vi iallafall ringa upp sadelprovaren och fråga om det MÖJLIGTVIS finns någon annan modell hon kan tro passa.

Nä, nu vill jag dra täcket över huvudet och sörja, och det är precis det jag ska göra!
Imorgon reser jag mig iallafall lite starkare tar tag i allt, men inte nu. Godnatt.
/Moa

Likes

Comments

Så var denna måndag äntligen över och jag ska ta krypa ner i sängen.
Känner mig i stort behov av mycket sömn, både huvudet och kroppen behöver vila.
Kom hem sent idag med bussen och gjorde mig då en härlig grönsaksbricka med lite nachos, härligt och mättande kvällis sådär!
Har även pysslat på lite med mina naglar, en fin ljusrosa färg mes lite glitter.
Lite såhär onödigt inlägg men jag ville bara kika in
Kram och godnatt
/Alicia

Likes

Comments