VI SKA HA BARN!

Ja vi ska ha en liten tjej om 103 dagar!
Ja vi valde att ta reda på var de var för liten plutt i magen när vi gjorde ultraljudet i vecka 20!

Första 3 månaderna var bland de värsta! Jag mådde illa konstant och spydde några gånger. Jag hade häller spytt mer för efter man spytt så åt man lite igen och då försvann illamåendet!
Men med illamåendet spelade de ingen roll vad man än gjorde så försvann de liksom inte! Men i vecka 13 försvann de och då började nästa min hud blev förskräcklig fick massor med finnar och börja känna mig allmänt sliten och tröttheten som
Började redan i vecka 10 och höll på till vecka 20 ungefär. Kunde ju sova bort dagarna efter jobbet!

Efter vecka 14 och första ultraljudet gick vi ute med de offentligt att vi ska ha en liten plutt i april. Men familjen och närmaste vännerna fick reda på de innan!
Men de var otroligt svårt att inte säga något, för när man får redan på de så vill man bara berätta för alla! De är ju liksom de finaste som kan vara med om!

Sen gick tiden otroligt långsamt tills vi hade nästa ultraljud i vecka 20 och då fick vi reda på att de låg en prinsessa i magen! Och allt såg otroligt bra ut.

Nu har vi trillat in i vecka 26 och jag har börjat få sån otrolig foglossning! De är bättre på helgerna när man inte anstränger sig lika mycket, men veckorna...Gråter jag igenom nästa, då jag står upp hela tiden. hemskt är de men bara se de positiva de är inte långt kvar och de kommer något fint ut av de i slutändan.

De första sakerna vi köpte till bebisen!

  • Baby
  • Nära Hargsvägen, Mjölby

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.84