Tänkte rabbla upp lite grejer om mig. Tycker det är kul att läsa för att se att man inte är ensam om vissa saker, haha

So, here we go

1. Somnar väldigt lätt. För lätt oftast

2. Tidsoptimist

3. Har utan att överdriva NOLL lokalsinne. Går alltid vilse med andra ord.

4. Är oftast väldigt spontan

5. Värsta jag vet när folk går i sömnen, så läskigt

6. Pratar snabbt för annars glömmer jag bort vad jag pratar om, så måste hinna prata klart

7. Älskar att resa, who don't??

8. Somnade på teoriprovet till körkortet

9. Blir sjuk max en gång per år. Tackar immunförsvaret för det

10. När jag var yngre var min vägg tapetserad med bilder på Darin, var besatt kan man säga

11. Älskar att testa nya saker och göra sånt jag tror jag inte klarar av bara för att se hur det slutar haha

12. Har två tatueringar

13. Har två piercingar, navel och smiley

14. Måste ställa 10 alarm på morgonen innan jag går upp. På högsta volym

15. Sover under kudden och inte på, den bara ligger där och ser fin ut

16. Gör listor varje dag på allt jag gör

17. Testat vardagslivet i Shanghai i en kinesisk familj

18. Pluggat kinesiska

19. Hög press på mig själv

20. Drömmer extremt mycket på nätterna, har en hel berättelse att berätta varje morgon (ingen orkar lyssna längre)

21. Äter allting, kommer nästan inte på något jag inte kan äta

22. Har jag bestämt mig för något går jag all in

23. Tänker "allt eller inget" när det gäller allt

24. Gillar att vara både framför och bakom kameran, mest framför

25. Somnat hos borgmästare i Barcelona

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har testat många sporter och försökt hitta ett intresse under mitt liv, sedan jag var liten. Det var allt mellan basket, ridning, handboll och till och med fiol. Men till slut hittade jag det. Det jag ville bli bäst på. Det jag kämpade för. Det jag ville mest av allt och det som gjorde mig så jävla lycklig. Cheerleading.

Tävlat både DM 2 gånger och SM. Lyckligaste dagarna i mitt liv. Ville så gärna klara allt, ville bli bäst. Blod svett och tårar och glädjen när man klarade något nytt. Det levde jag länge på.

En mörk och tråkig dag slutade tvärtom så fort jag stod på mattan. Adrenalinet.

Tog sedan något år uppehåll då jag behövde fokusera på skolan då det hände mycket runt omkring med både skola och mig personligen. Saknade det väldigt mycket och bestämde mig sedan för att köra igen, skulle satsa hela min kropp och själ för ett nytt tävlingsår. Hade bestämt mig.

Kom dit. Lite ringrostig efter uppehåll. Skulle köra en roundat-flickis (bakåthandvolt) som jag då inte gjort på ett tag. Vågade inte först, men min vilja sa "kör". Gjorde det och det gick bra. Lite för bra. Körde en gång för mycket och landade fel och min handled gick av.


Blev så ledsen och besviken. Fan.

Detta hände sommaren 2016. I dagsläget har min hand växt snett. Har varit hos läkaren denna vecka och fått besked att jag har en skelettskada. Har mycket problem med den och troligtvis blir det operation. Får förhoppningsvis mer besked nästa vecka.

Nu står mina dammiga cheerskor kvar på hyllan. Och kommer mot min vilja stå kvar där.

Likes

Comments

Hallå!

Tänkte göra lite saker idag men fastnade totalt i att rita. Ritar väldigt sällan men när jag väl gör det kan jag inte sluta. Kan inte sluta förrän det är klart. Hamnar i en betongbubbla. Går alltså inte spräcka den med andra ord. Men tar ju sådan tid så blir stressad så slutar alltid med att jag slarvar för att det ska bli klart snabbare. Tålamod, vad är det?

Ska alldeles strax göra mig i ordning och dricka lite vin med vänner. MYS

Ha en riktigt trevlig, rolig, mysig, lugn...ja you name it, fredag!


Likes

Comments

Hej på er!

Har jobbat hela veckan och förra helgen men har hunnit med 2 födelsedagar, läkartid, krigat med min bil som sällan samarbetar och lite annat ointressant. I tisdags åkte jag till Stockholm för att umgås och ta lite nya bilder med Mänki (Aka Mankish), så länge sen. För ett halvår sen var vi i Palma och plåtade och har inte träffat han sen dess. Så ja, det var på tiden!

Var hos läkare för att ta röntgenbilder på min handled som växt helt åt skogen. Kommer göra ett inlägg om den biten ikväll eller imorgon.

Nu ska jag alldeles strax iväg till jobbet igen, sen är det ju för fan en ledig helg. YEY


På vägen till Stockholm. Sitter på tåget och bara mår extra bra för att det var fint väder.

En fin drink på ett fint ställe med en fin vän.

Likes

Comments

En ledig torsdag och har haft fullt upp. Gjort en lista som är lika lång som gatulampan utanför mitt fönster. Ja, ungefär så. Förvånansvärt hann jag med allt, helt sjukt. Vissa dagar är jag en maskin och andra dagar har jag och en sengångare stora liknelser.

Hur som helst, har varit så fint väder idag. Fick vårkänsla, i januari. Men så härligt!

Har gjort en del ärenden idag och senare åkte jag och mamma och handlade lite grejer och tog en fika där vi satt ca 2 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord, så att säga. Alltid mysigt att umgås med min fina mamma, som är en kopia av mig. Eller... tvärtom. Jaja, nu säger jag godnatt! Förtränger att jag ska upp 06.00.


Likes

Comments

En riktigt lugn fredag. Själv hemma med en film och varma mackor. Att ta en hel fredagkväll utan att göra något är väl inte min starka sida, skulle jag inte påstå. Nu gjorde jag det med gott samvete! Eller ja, kan det vara så bara för att lördagen skulle bli tvärtom? Aa kanske det. Tror det va.

Firade Lousie i lördags som fyllt år. Så fint och bra hon ordnat allt. Med ett glas i handen och ett leende på läpparna njöt jag som fan av tillvaron. Jaja hur som helst. Hade riktigt trevligt och roligt med andra ord. Ta vara på människorna ni har omkring er.

Tack för en fantastisk kväll AMIGOS! Enjoyyy some partypics!


Likes

Comments

Skulle bara föra över bilder till datorn men slutade med massa uppdateringar som krånglade. Fick inte igång mobilen förrän 05.30. Började jobba 07.30. Så...ja resten säger sig självt. Hann sova någon timme, vilket resulterade i lite försovning. Men jaja, det är en annan historia.

Hur som helst,

Medan jag och mamma gick och traskade i snön med vovven diskuterade vi om att göra skillnad, för våra medmänniskor. Att hjälpa till med det man kan och det man har möjlighet till. Att hjälpa dem som inte har det lika lätt. Dem som inte har samma förutsättningar. Idag flyttar ett flyktingbarn in i mitt gamla rum. En 16årig kille som inte vet om han får stanna kvar i Sverige. Här har han varit 2 år och spelar fotboll och går i skolan. Att inte få stanna innebär att han måste lämna skolan och allt han har byggt upp här och åka till Kiruna till ett flyktingläger. Så orättvist. Mitt hjärta brister. Är så glad att mamma valde att göra detta. Känns så bra. Känns så bra att kunna göra skillnad.Likes

Comments

Att vakna utan stress. Finns det något bättre? Ibland.

Är ledig från jobbet idag. Gått upp och tvättat, städat och sökt lite jobb. Utan stress. Så skönt.

Apropå stress. Jag är en person som fungerar väldigt bra i stress, nästan bättre i stress än vad jag gör utan, i lugn och ro.

Men till en viss gräns. Älskar att ha 1000 saker att göra och mycket att tänka på. Då håller sig min hjärna stimulerad och då mår jag bra. Det funkar så länge jag har gjort mina listor och strukturerar, annars blir allt bara en röra. Men hur strukturerar man? Jag använder mig av listor. Måste ha listor, för att får min struktur i vardagen.

Har jag ingenting att göra alls eller inte någon plan för dagen, blir jag lätt rastlöst och min hjärna blir lätt understimulerad. Då kan jag inte längre strukturera mina tankar utan jag blir en ända stor jävla vulkan med tankar som flyger i en ända röra.

MEN, stress är inte alltid bra. Viktigt att kunna hantera det på rätt sätt så man inte blir helt utmattad. För det blir man, till slut.

Har jag bestämt att ha en lugn dag så går det bra, men behöver ha gjort en lista på några saker jag ska göra iallafall. Även om det bara står "diska och chilla" på listan. Gör jag ingeting så somnar jag oftast bara och orkar ingenting istället.

Använder Du dig av listor? Hur fungerar det för dig?Likes

Comments

Hallå där!

Nu tappade jag bort bloggen totalt men kommer framöver att uppdatera mycket mer. Så jag är alltså back on track så att säga.

Idag har jag en ledig dag från jobbet då jag jobbar hela helgen denna vecka. Riktig jävla nice sovmorgon och sen upp och fixa en öggmacka och kaffe. Bra början. Har gjort en "to do list" som jag alltid måste göra för att få saker och ting gjort. Dock gör jag dem alltid för långa som är helt omöjliga att hinna med, vilket gör att jag blir stressad över det. Struggle.

Inga roliga saker stod på listan direkt, som att betala räkningar, maila, samtal osv meeen I had to. OCH att komma igång med bloggen igen såklart, yeey.

Ska städa lägenheten nu och sedan åka och sätta i min smileypiercing igen då jag tog ut den för att jag skulle på en casting i Norge men behöver ha den i igen då jag ska till Skövde igen nästa vecka och fortsätta med filminspelningen jag gör.

Ska även förbi mamsen idag och rensa mitt gamla rum på lite grejer då jag flyttat!

Har ni förslag på något ämne ni vill att jag tar upp? Kommentera gärna and I'll fix.

Likes

Comments

Tjena!

Det hör inte till vanligheterna att jag vill ta en promenad frivilligt då jag tycker det är skittråkigt, men har nog mest bara ställt in mig på att det är det. Så idag tog jag med mamma och vovven ut på en prommis i det fina höstvädret. Kommer göra det frivilligt framöver, garanterat.


Likes

Comments