Kände att jag behövde göra något med mitt hår, så lät Jennifer göra vad hon ville med det. Planen var att det skulle bli lila. Jag har ingen aning om vad det egentligen är för färg just nu. Lite rosa, lite lila, lite blont, lite guld, lite orange. But I like it. Det får se ut som det ser ut. Det är ju trots allt bara hår. Hihi.

Ps kämpar med att lära mig göra egna flätor. Går sådär. Men det funkar. Saknar mamma.

Ps nr 2 mitt hår matchar min mobil huhu


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Så jag fyllde 20 i fredags. Hade fina vänner här för att fira mig och har haft en jättemysig helg med dem. Fick fina presenter, åt god brunch, gick på stan och festade på kvällen. Bara bra helt enkelt. Såklart blir det inte riktigt samma sak som annars, kändes inte riktigt som min födelsedag alls, vilket såklart är tråkigt. Men födelsedagsfirandet blev ju bra i alla fall. Bara annorlunda liksom. 


Likes

Comments

Idag gick jag på en promenad i en kvart och sen sa kroppen ifrån och resten av dagen har jag legat på soffan och haft ont. Oftast accepterar jag att mitt liv ser ut som det gör och att det inte finns något att göra åt saken förutom att bara leva med det. Idag är dock en sådan dag då jag blir så arg och ledsen för att jag inte ens kan gå en promenad eller bara finnas till utan att få ont. 

Idag har jag också målat mina naglar i samma färg som min kruka. Spännande va.

Denna dag är hemsk. Men det är okej.


Likes

Comments

Jag vill att det ska hända någonting. Allting är så kvadratiskt och grått. Jag umgås så mycket med mig själv att jag knappt vet hur man beter sig bland folk längre. Jag tröttnar i vanlig ordning. Men jag har tröttnat på ett annat sätt nu. Jag orkar inte ens försöka, känns inte som att det skulle kunna bli bättre. Så jag går vidare.

Jag fyller år på fredag. Så taggad för min andra halva kommer hit. Och tar med sig trevliga människor. Jag har aldrig firat en födelsedag hemifrån. Jag älskar att fylla år, men jag har ofta ångest på min födelsedag och det kommer nog inte vara annorlunda detta år. Speciellt när jag inte kan ha familjen runt mig. Men det gör inget. Jag är så glad ändå att jag ska få umgås med hon där som gör mitt liv så mycket bättre. Wiiie

p.s solen skiner och det finns ingenting som kan få mig på bra humör så fort som solen kan​

Likes

Comments

​There was a time I wanted vengeance

But staying mad and hurt makes no sense

I even thought about forgiveness

To let it go without regrets

But you broke our code of honor

You set fire to my nirvana

Now you want me back again

But I just wanna get even

Likes

Comments

So kiss me on the mouth and set me free,

but please don't bite.


ZzzZZzzZZzZzZZZZZzzzzZZZZzzZzzzZ

Likes

Comments

Jag är på så himla bra humör idag. Även fast det är lördag och jag vanligtvis brukar "ta en sovmorgon" (sover halva dagen utan skam i kroppen) så hade jag klockan ställt på 8 i morse för att åka till IKEA och äta brunch med tjejerna. Efter det gick vi bara och strosade i butiker någon timme, varav mitt enda inköp var en rosa pilatesboll (?).

Inatt läste jag även ut min bok och idag kunde jag äntligen börja på ​Tid.​ Jag har velat länge med att läsa den eftersom jag är så rädd att förvärra min ångest, men jag har beslutat att det ska gå bra för jag kan inte hålla mig. Och jag älskar den. Har endast läst några kapitel, men jag är fast. Redan prologen gav mig ångest, men jag kämpar på haha. Väldigt oklart, jag vet. 

Förutom att ha suttit i min fåtölj och läst, så har jag studsat runt på min pilatesboll, druckit kaffe och gått på en långpromenad på lite "skogsstigar" jag hittade. Ibland undrar jag hur jag kan göra detta på en lördag, och en annan lördag sitta klistrat framför tv-spel och dricka redbull. Varför har jag typ två personligheter? Det finns inget mellanläge på mig.

MEN nu ska det pluggas juridik och senare ska jag vandra över till Therese och äta tacos med tjejerna. Kanske dricka något glas vin. Åh idag är en sån bra dag.

Likes

Comments

Jag behöver något nytt i mitt liv och jag tänker att detta får vara det. Jag vet inte riktigt själv. Låter tiden avgöra vad jag håller på med :--)

Likes

Comments