Header

Hej på er!
Har varit väldigt skönt med långledigt men är nu åter i skolan. Har faktiskt hänt väldigt roliga saker det senaste.
Ni vet den där hästen jag hoppade i Falköping förra helgen? Från och med igår, eller idag blir det, står jag som ägare på henne.
Var iväg och hoppade en Pay&jump på Grevagården igår efter att hon gick igenom veterinärbesiktningen och efter det fick hon följa med oss hem till stallet där vi har Star. Än så länge finns det ingen box ledig, så hon och Star står i lösdriften. Men det var inga problem eftersom hon nästan alltid stått på lösdrift innan och Star trivdes.

Info om den nya kommer lite senare. Kram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klippa på produkterna för att komma till sidan. Där det dessutom är rea just nu. 

Har funderat på att införskaffa mig en foundation från Maybelline New York och så fort min foundation tar slut ska jag införskaffa mig en härifrån. Nästa köp blir iaf ett puder från Maybelline  Fit Me. 

Likes

Comments

Var alltså i Falköping igår och hoppade den här lilla krabaten. Hur mysig liten ponny som helst.
Första gången hon hoppade omhoppning och hon gjorde det så himla bra verkligen!! 

Likes

Comments

Hur mysig är inte december månad egentligen?! Ser så fram emot vinter, snö och julafton nu. Börjar tröttna på november då det mest innehåller regn, blåst och massor i skolan. 

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag upp med vitt utanför fönstret. Känns lite tidigt med snö, men tycker om vintern så klagar absolut inte! 
Efter skolan ska jag ut till min prinsessa som ska få springa lite i skogen, tror någon kommer bli glad då hon vilat i veckan :)


En liten snöig bild på mig och min förra häst.

Likes

Comments

Bloggen har inte hamnat i första hand under detta lov precis, men det är ju som sagt lov.
Ikväll hade jag tillsammans med några tjejer en halloween- kväll hos Jessica, riktgt mysigt var det och det bjöds på både tacos och annat gott! Imorgon är det fest som gäller och på söndag ska jag och Star ut på äventyr!! Mer om det då. Kram
Likes

Comments