Vecka 22

Nu är vi inne i vecka 22.
Jag går in i en ny vecka på lördagar.
Så igår kom vi till 21+0 alltså vecka 22.
Jag har ännu inte lärt mig varför man räknar det så, men det är väl något jag aldrig kommer att göra i heller.

Men hur känns det? - samtidigt som det känns som att tiden gått otroligt fort så inser ju även jag att det är en lång bit kvar.
Vi har minst 4 månader kvar utav denna graviditeten. Men jag försöker njuta nu när illamåendet är borta, trots foglossning så kan jag mellan varven ändå slappna av och njuta av bulan och lillebrors sparkar.
Han är livlig vår pojke, och jag känner allt så tydligt och man ser det så tydligt också. Jag verkligen njuter av det!

Hur mår jag annars? - jag mår bra. Förutom foglossningen så är det en bra period i graviditeten just nu. Jag har mer aptit, vissa dagar får jag sura uppstötningar men det är absolut inget som är allvarligt. Dock är jag konstant trött och slö. Men när jag orkar så är jag verkligen igång i den mån jag kan pga foglossningen.
Jag försöker hitta på saker, men det är lite jobbigt med allt runt om och den smärta på det. Men jag ska inte klaga, jag har mått sämre.

Bebis saker är nästan färdig fixat. Det är barnvagnen som är beställd som kommer om ca 2 veckor. Lite längre leveranstid. Men det är ju som sagt ingen brådska med den. Allt annat är typ klart. Vilket är galet med tanken på att jag har så sjukt lång tid kvar. Men jag har helt ärligt haft för lite att göra!
Min första bild på magen togs igår.
Förut tog jag redan från vecka 12-13 och framåt. Den här gången har jag bara inte gjort det, vilket är lite tråkigt. Men nu är första tagen och bulan växer sakta men säkert.

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Grattis och fin magen lycka till

https://nouw.com/monika25/helgen-igen-37841734

nouw.com/monika25