VÅFFLOR + BB

Har suttit och fläskat i oss våfflor nu under tiden vi kolla BB. Jag kan väl säga att blir lite rädd för Hanna R, hon är lite läskig och lite efterbliven. Men det är ju bara jag! Ni kanske tycker jag är helt blåst nu? Ja, men det får ni göra om ni vill. Sipan är inte mycket bättre, men Hanna R är för mig ändå värst, tror jag?! 

Någon som tittar på BB som tycker att det börjar gå över styr kanske? 
Förra året var bättre, detta året är det typ bara bråk och skit. Alla försöker kränka ner varandra. Vad är det liksom? inte schysst om ni frågar mig. 

Jaja, våfflorna gjorde iallafall allt, det var liksom det bästa med hela grejen! Haley njöt ju dock inte lika mycket. Hon var så gnällig och skrek så fort hon inte fick göra som hon själv ville. Så pappa Hampus la henne i sängen och där däcka hon. hon har varit trött men vägrat somna, bara för att liksom! 
Ni vet själva hur det kan vara ibland, ja ni som har barn vet! 
Jag tänkte lägga mig snart också, för denna dagen har sugit mer eller mindre, jag har mått sådär illa och spyfärdig hela dagen!
Jag har haft & har otroligt ont ännu.. Undra vad det är. För så stor är jag knappast att jag ska ha så ont. Tror det är något annat som spökar i mig. Hoppas det försvinner under natten iallafall!

Jaja, nu har jag inte mer att skriva. 

<
mina fina älsklingar!
 

Gillar

Kommentarer