Tråkiga torsdag .

hej extremt tråkiga torsdag!♥

Skit väder, ont i vartenda del av min kropp. Hela huvudet spricker. När ska detta ta slut? 
Det gör ju fruktansvärt ont, otroligt för att vara exakt. Min höft skriker, min hals dödar, min mage kurrar, fast jag kan inte äta. Men det är lugnt, jag kan svälta lite. Jag förtjänare det efter allt fetande. 
Haley mår iallafall toppen bra, hon leker och har sig och det enda hon säger nu är "pappa", "pappa"
Och hon uttalar det så PERFEKT! Jag blir så svartsjuk, men vad ska man göra? Jag har ju haft min period, då hon bara sa "mamma". Dock inte lika tydligt som hon idag säger pappa. Men jag får väl stå ut med det!
Hampus sitter iallafall jämt och är sjukt nöjd med sitt liv. Tja, det borde han ju vara!
Jag hade iallafall suttit nöjd om jag varit Hampus:)

Nej, idag skulle jag ut och lämna CV, lite här och lite där. Men jag har inte tagit mig ut ännu. Vad är det för fel med mig och skjuta upp saker? 
Goshh, vad ska jag ta mig till?! Imorgon är det iallafall bestämmt att vi ska iväg till vårdcentralen, efter det får vi se vad som sker. 
Ikväll ska vi iallafall vika vårt berg av tvätt, Hampus har faktiskt varit väldigt snäll och duktig och tvättat på egen hand, även om jag sorterat ut tvätten till honom. Han lär sig för varje gång!(yy)
Jag tycker att det är skit skönt när man kan tvätta sent om nätterna, så slipper man bråka om tider med andra. Lika bra att skita i tids bokningen och ner efter 20 istället. Tycker jag!
Vi har alltid haft ett problem med att boka tvättid så detta fungerar alldeles utmärkt för oss!
Tur det finns ett sätt för alla!
Nu ska jag nog ta och dricka ett glas kallllllllt vattten! Tror jag börjat bli kär i kallt vatten!

vi hörs sen, ha en fortsatt bra dag! Puss & Kram M.

 

Gillar

Kommentarer