Personliga tryck

Är det bara jag? Men jag älskar personliga presenter. Att få och även ge bort!

Det måste ju ändå vara det allra bästa. Att få ge bort något som inte är så speciellt vanligt.
Men även att få något som inte är vanligt!
Eller med sitt eget tryck.
Men jag tänker även att det är galet roligt att klä sig likadant. Tänk om man går en hel familj, eller ett helt kompisgäng och ska göra en aktivitet någon dag, och alla går med exakt likadan hoodtröja med personliga tryck, som man själv skapat och tagit fram! Hur roligt?
Jag är väldigt mycket för saker med personliga tryck, älskar att tex ha mitt namn och efternamn på min resväska.
Älskar även att ha pennor där mitt namn står så jag vet att det är min och man behöver inte blanda ihop det.
Kommer även ihåg när jag var mindre och spelade fotboll och man fick köpa fotbolls dress som var tryckta med personliga texter eller namn. Det var ju ändå höjdpunkten när fotbollssäsongen startade, att få sin personliga dress.
Även på jobb önskade jag att vi hade våra egna hoodtröjor, med företagets namn och mitt egna namn. För idag har vi bara hoodtröjor med företagets namn och alla blandar ihop dem då vi alla har samma färger och de flesta går med samma storlekar. Så i detta fall hade det varit så smart att trycka dit sitt namn eller varför inte efternamn?

Hade jag haft företag hade jag haft allt tryckt i företagets namn, pennor, muggar, tröjor och allt annat som jag hade kunnat trycka.
Det bästa är också att detta företag har så många färgval på tex kläderna. Och olika modeller, så att det inte skulle passa någon i personalen hade varit orimligt. Jag älskar dock när tjocktröjorna är i mörkare färger, enkelt modell och enkelt tryck.

  • Nära Kvarngatan , Eslöv

Gillar